Detaylar
Kim cevapladı?Turk Telekom'a basvurun, yan binalarda bos port varsa oradan cekiyorlar.Bina yeni, altyapı henüz yok. Mahallede VDSL ve fiber var. Ben kendi daireme fiber gelene kadar VDSL çektirebiliyor muyum?
Wexiar
Uzman
Boş port olup olmadığını kendim nereden bakabilirim?Turk Telekom'a basvurun, yan binalarda bos port varsa oradan cekiyorlar.
Altyapi sorgulama sayfasina yan bina adresi vererek ogrenebilirsiniz.Boş port olup olmadığını kendim nereden bakabilirim?
Wexiar
Uzman
Sitelerde VDSL altyapısı var diyor yan binaların hepsinde. Bir tane port gösteren site de aynı şekilde, port olduğunu söylüyor.Altyapi sorgulama sayfasina yan bina adresi vererek ogrenebilirsiniz.
O zaman site yonetimi ile gorusun. Sitenin altyapi hizmeti aldigi bir firma varsa o baglantiyi yapar. Yoksa telekom'a basvurursunuz.Sitelerde VDSL altyapısı var diyor yan binaların hepsinde. Bir tane port gösteren site de aynı şekilde, port olduğunu söylüyor.
Wexiar
Uzman
Web sitesi hocam, oturduğum yer site değilO zaman site yonetimi ile gorusun. Sitenin altyapi hizmeti aldigi bir firma varsa o baglantiyi yapar. Yoksa telekom'a basvurursunuz.
Yeni konular
-
-
-
Diğer LEGO Speed Champions Geleceğe Dönüş'ten Zaman Makinesi 936 TL!
- Caner Uncu
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave