Wexiar Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 150 Çözümler 1 Beğeniler 31 27 Ağustos 2025 #1 Bina yeni, altyapı henüz yok. Mahallede VDSL ve fiber var. Ben kendi daireme fiber gelene kadar VDSL çektirebiliyor muyum?
Bina yeni, altyapı henüz yok. Mahallede VDSL ve fiber var. Ben kendi daireme fiber gelene kadar VDSL çektirebiliyor muyum?
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 27 Ağustos 2025 #2 Wexiar dedi: Bina yeni, altyapı henüz yok. Mahallede VDSL ve fiber var. Ben kendi daireme fiber gelene kadar VDSL çektirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Turk Telekom'a basvurun, yan binalarda bos port varsa oradan cekiyorlar.
Wexiar dedi: Bina yeni, altyapı henüz yok. Mahallede VDSL ve fiber var. Ben kendi daireme fiber gelene kadar VDSL çektirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Turk Telekom'a basvurun, yan binalarda bos port varsa oradan cekiyorlar.
KS KS Wexiar Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 150 Çözümler 1 Beğeniler 31 27 Ağustos 2025 #3 3613 dedi: Turk Telekom'a basvurun, yan binalarda bos port varsa oradan cekiyorlar. Genişletmek için tıkla... Boş port olup olmadığını kendim nereden bakabilirim?
3613 dedi: Turk Telekom'a basvurun, yan binalarda bos port varsa oradan cekiyorlar. Genişletmek için tıkla... Boş port olup olmadığını kendim nereden bakabilirim?
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 27 Ağustos 2025 #4 Wexiar dedi: Boş port olup olmadığını kendim nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Altyapi sorgulama sayfasina yan bina adresi vererek ogrenebilirsiniz.
Wexiar dedi: Boş port olup olmadığını kendim nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Altyapi sorgulama sayfasina yan bina adresi vererek ogrenebilirsiniz.
KS KS Wexiar Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 150 Çözümler 1 Beğeniler 31 27 Ağustos 2025 #5 3613 dedi: Altyapi sorgulama sayfasina yan bina adresi vererek ogrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sitelerde VDSL altyapısı var diyor yan binaların hepsinde. Bir tane port gösteren site de aynı şekilde, port olduğunu söylüyor.
3613 dedi: Altyapi sorgulama sayfasina yan bina adresi vererek ogrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sitelerde VDSL altyapısı var diyor yan binaların hepsinde. Bir tane port gösteren site de aynı şekilde, port olduğunu söylüyor.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 27 Ağustos 2025 #6 Wexiar dedi: Sitelerde VDSL altyapısı var diyor yan binaların hepsinde. Bir tane port gösteren site de aynı şekilde, port olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman site yonetimi ile gorusun. Sitenin altyapi hizmeti aldigi bir firma varsa o baglantiyi yapar. Yoksa telekom'a basvurursunuz.
Wexiar dedi: Sitelerde VDSL altyapısı var diyor yan binaların hepsinde. Bir tane port gösteren site de aynı şekilde, port olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman site yonetimi ile gorusun. Sitenin altyapi hizmeti aldigi bir firma varsa o baglantiyi yapar. Yoksa telekom'a basvurursunuz.
KS KS Wexiar Uzman Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 150 Çözümler 1 Beğeniler 31 27 Ağustos 2025 #7 3613 dedi: O zaman site yonetimi ile gorusun. Sitenin altyapi hizmeti aldigi bir firma varsa o baglantiyi yapar. Yoksa telekom'a basvurursunuz. Genişletmek için tıkla... Web sitesi hocam, oturduğum yer site değil Türk Telekom gibi altyapı sorgulama sitelerinde port çıkmıyor diye biliyorum, o yüzden port gösteren farklı bir web sitesinden bakmıştım, onu söyledim.
3613 dedi: O zaman site yonetimi ile gorusun. Sitenin altyapi hizmeti aldigi bir firma varsa o baglantiyi yapar. Yoksa telekom'a basvurursunuz. Genişletmek için tıkla... Web sitesi hocam, oturduğum yer site değil Türk Telekom gibi altyapı sorgulama sitelerinde port çıkmıyor diye biliyorum, o yüzden port gösteren farklı bir web sitesinden bakmıştım, onu söyledim.