Tek hat kayıtlı iPhone'lar alınır mı?

stenntugra

Başarılı
İnternette gördüm de tek hat tek numaraya kayıtlı IPhone'lar satılıyor adam benim 20 dakika uzağımda, gidip alsam sorun yaşar mıyım? Tek numaraya kayıtlı olması, sonradan satışı falan umurumda değil sadece telefon sahte çıkar mı ondan korkuyorum veya giderim adam engeller mi? Çok hakim değilim sizce bunlar göze alınarak gidip alınabilir mi?

Yok. Ben de IMEI kaydederken, bir IMEI’yi 14 Pro Max’inkini diğerini de kendi 15’imi kaydettim. İkisinden birer IMEI kaydettim. Devlet buna kanıyor

Yok. Ben de IMEI kaydederken, bir IMEI’yi 14 Pro Max’inkini diğerini de kendi 15’imi kaydettim. İkisinden birer IMEI kaydettim. Devlet buna kanıyor
Hocam şimdi sorun şu ben gideceğim misal telefon sahte çıkar mı ondan korkuyorum ya da giderim adam yazmaz falan öyle olursa sıkıntı olur :/

Hocam şimdi sorun şu ben gideceğim misal telefon sahte çıkar mı ondan korkuyorum ya da giderim adam yazmaz falan öyle olursa sıkıntı olur :/
Yok. IMEI’sini sorgularsın marka model uyuyorsa bir sorun olmaz. iPhone’lara IMEI çakamıyorlar. Çakma iPhonelarda da Apple servisleri yok, Google Servisleri var. Oradan anlararsın.

Yok. IMEI’sini sorgularsın marka model uyuyorsa bir sorun olmaz. iPhone’lara IMEI çakamıyorlar. Çakma iPhonelarda da Apple servisleri yok, Google Servisleri var. Oradan anlararsın.
Satıcının instagram sayfasını versem sorun yaşar mıyım acaba, bilmiyorum siz anlamadınız beni sanırım, telefonu alıyorum telefona benim numaram üstüne tek bir imei tanımlıyor bu arkadaş, ve iphone 14 promax 14500tl, bu kadar ucuz olması aşırı şüphe uyandırıyor.

Kapalıları 20000 lira hocam. Geri dön sakın alma. Ben telefoncuyum. Kapalıları 18-20 arası satıyorum.

Kapalıları 20000 lira hocam. Geri dön sakın alma. Ben telefoncuyum. Kapalıları 18-20 arası satıyorum.
Tamam hocam teşekkürler, bende de xiaomi 14t var yd iphoneye geçmek istiyorum da bütçe yetmiyor 15kya kadar hangi telefonu alabilirim bilmiyorum öneriniz var mı iphone için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…