Merhaba. Başlıktaki iki oyundan birini indirip tek başıma arada bir oynamak istiyorum. PES'in birçok oyununu saatlerce oynadım ama FIFA hiç oynamadım. PES'in sadece Ana Lig bölümü sarıyordu. Açıkçası o kadar PES'den sonra FIFA oynamak istiyorum ama dediğim gibi hiç oynamadım. FIFA 23'te tek kişi için oynanabilen ne tarz modlar var? PES'in ana ligine benzer bir modu var mı? Bir de oyunu öğrenmek için ne yapmalıyım? Oynadıkça kendi öğretiyor mu? Alışmam çok zor olur mu? Direkt PES indirip rahatça oynayayım mı yoksa FIFA başlamak daha iyi bir tercih mi olacaktır?

Kesinlikle FIFA 23, PES'in analigine bin basar kariyer modu hatta. Tek kişi oynanabilecek bildiğimiz PES adıyla analig ve efsane ol modlarının karşılıkları var.

PES oynuyorsanız FIFA'ya rahatça alışırsınız, tuşları ayarlayabiliyorsunuz zaten.

PES 21 mekaniksel olarak daha iyi tahminimce. Ben FIFA 23'u oynamadim ama 24'u oynadim ve PES 21'den daha kotu buldum. FIFA daha cok gercekcilige onem veriyorken PES Arcade bir sekilde kafa dagitmak icin daha uygun. Simulasyon seviyorsan FIFA sarar. Obur turlu sarmaz. Kendimden biliyorum.