Ya ailenle de gez tek başına da gez. 81 tane il var. Karadeniz'de doğaya karşı yaylada veya Antalya Olympos'da bir gözlemeci teyzede mindere oturup laptopla oynayabilirsin. Eskişehir'e gidebilirsin. Mersin'de kalıp gece hayatına da akabilirsin. Yaz sonuna doğru Milyonfest var galiba
Yaş biraz daha ilerlediğinde yurt dışını düşünüyorum. Şu an ne memurum ne de öğrenci, mesleğim ticaret olduğu için kafama göre gezemiyorum. Yurt dışı'nın ucuzluğu şaka gibi.
Ya ailenle de gez tek başına da gez. 81 tane il var. Karadeniz'de doğaya karşı yayla da veya Antalya Olympos'da bir gözlemeci teyzede mindere oturup laptopla oynayabilirsin. Eskişehir'e gidebilirsin.
Hocam, gençler için bir tur bulamadım, dediğiniz gibi Full yaşlı tayfa. Cidden insanın kendi maddi durumuna göre arkadaşlara çok ihtiyacı var. Bizim agalarla bir Cafe'ye gitsek, parayı zor topluyoruz.
Hocam, gençler için bir tur bulamadım, dediğiniz gibi Full yaşlı tayfa. Cidden insanın kendi maddi durumuna göre arkadaşlara çok ihtiyacı var. Bizim agalarla bir Cafe'ye gitsek, parayı zor topluyoruz.