Ahahah! Bütün hevesim kırıldı. En iyisi aile ile Alanya'ya gitmek sanırım.
Ya ailenle de gez tek başına da gez. 81 tane il var. Karadeniz'de doğaya karşı yaylada veya Antalya Olympos'da bir gözlemeci teyzede mindere oturup laptopla oynayabilirsin. Eskişehir'e gidebilirsin. Mersin'de kalıp gece hayatına da akabilirsin. Yaz sonuna doğru Milyonfest var galiba :D

Yaş biraz daha ilerlediğinde yurt dışını düşünüyorum. Şu an ne memurum ne de öğrenci, mesleğim ticaret olduğu için kafama göre gezemiyorum. Yurt dışı'nın ucuzluğu şaka gibi.
Tokyo'ya en pahalı şehir diyorlar ama İstanbul'dan ucuzmuş. Sana bu kadar söyleyeceğim. İstanbul'dan ucuz resmen.

Ya ailenle de gez tek başına da gez. 81 tane il var. Karadeniz'de doğaya karşı yayla da veya Antalya Olympos'da bir gözlemeci teyzede mindere oturup laptopla oynayabilirsin. Eskişehir'e gidebilirsin.
Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Tokyo'ya en pahalı şehir diyorlar ama İstanbul'dan ucuzmuş. Sana bu kadar söyleyeceğim. İstanbul'dan ucuz resmen.
Oraya muhtemelen uçak bileti pahalıdır, sonuçta çok uzak. Baktım da uçak bileti 50.000 TL yazıyor. :D

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Oraya muhtemelen uçak bileti pahalıdır, sonuçta çok uzak. Baktım da uçak bileti 50.000 TL yazıyor. :D
Yok yardım edemedim ki. Mutlu olacağın bir cevap bulamadık daha.

Gidiş dönüş 23 bin TL bu arada. Zorlayınca 22'ye de getirebiliyorsun. Değişik sitelerde değişik aktarmalı tarifeler var.

Yok yardım edemedim ki. Mutlu olacağın bir cevap bulamadık daha.

Hocam, gençler için bir tur bulamadım, dediğiniz gibi Full yaşlı tayfa. Cidden insanın kendi maddi durumuna göre arkadaşlara çok ihtiyacı var. Bizim agalarla bir Cafe'ye gitsek, parayı zor topluyoruz.

Gidiş dönüş 23 bin TL bu arada. Zorlayınca 22'ye de getirebiliyorsun. Değişik sitelerde değişik aktarmalı tarifeler var.

İyiymiş aslında. Ben direk en üstte çıkana bakmıştım.

Hocam, gençler için bir tur bulamadım, dediğiniz gibi Full yaşlı tayfa. Cidden insanın kendi maddi durumuna göre arkadaşlara çok ihtiyacı var. Bizim agalarla bir Cafe'ye gitsek, parayı zor topluyoruz.

Ben Mersin'e gelince yazayım sana, sana da uygun olursa gezeriz. Maddi durum konusunda katılıyorum şehir dışına çıkacak arkadaşlarım benim de yok.