Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, ben bu aralar Minecraft'a sardım ve modsuz hâli çok sıkıcı oluyor. Bu yüzden CurseForge üzerinden mod indirmek istiyorum. Sürümüm: 1.12.2, Forge sürümüm ise Forge 14.23.5.2859.

Dinozor moduna uyacak bir mod arıyorum. Şu an yüklü olan modlarımı aşağıya bırakıyorum:
  • Weather, Storms & Tornadoes
  • Tough as Nails
  • Jurassic Reborn
  • JourneyMap
  • Fossils and Archeology: Revival
  • First Aid
Bu modlara uyumlu, güzel bir shader, kaliteli bir harita modu ve ekstra uyumlu modlar önerir misiniz? Modların birbiriyle çakışmaması önemli. Sistemim güçlü, performansla ilgili bir sorunum yok; her mod çalışır.

Modpack önermeyin lütfen, çünkü onlarla uğraşmakta zorlanıyorum. Tek tek önerirseniz çok daha iyi olur. Tek başıma oynuyorum, bilginiz olsun.

İyi günler. 🙂

Hocam bu dinozor modları nasıl eğlenceli mi? Tam olarak ne ekliyor oyuna acaba? Ben de sizin gibi tek oyuncu için modlara bakıyorum da.

Hocam bu dinozor modları nasıl eğlenceli mi? Tam olarak ne ekliyor oyuna acaba? Ben de sizin gibi tek oyuncu için modlara bakıyorum da.

Hocam daha oynamadım ama anlatabilirim bazıları dinozor için değil.

1) weather, storms & tornadoes: Bu mod yıkıcı fırtınalar oluşturur hortum gibi ve fırtınalar çok şiddetli olurlar.

2) tough as nails: Hocam oyuna susuzluk modu ve sıcaklık modu ekliyor fazla sıcak olursa yanarsın fazla soguk olursa donarsın susuzluk var bir de yemek barı gibi.

3) jurassic reborn: 97 tane agresif ve evcilleştirilebilir bir dinozor modu direk dinozor ekliyorlar.

4) journeymap: Haritada mekanını, bura dinozor yerleri gibi işaretlemeler yapabilirsin ve yanda videolardaki gibi mini harita oluyor.

5) fossils and archeology: Revival: Bu modda biyomlara fosil ekler yeraltlarında çıkıyor ve DNA'sı ile dinozor oluşturabilirsin besleyebilirsin.

6) first aid: Oyuna daha gerçekçi insan vücudu ekler mesela yüksekten atlarsan bacağın kırılır veya koluna darbe alırsan kılıç tutamayabilirsin başına darbe alırsan bayılırsın.

Bir de hocam bende zombi modlu bir Survival var oradanda mod önerebilirim ama bunları ben 1.12.2 sürümü destekliyor hepsi haberiniz olsun mods kısmında aratırsanız çıkar.

Hocam daha oynamadım ama anlatabilirim bazıları dinozor için değil.
Sürüm fark etmez hocam, bu fosil modu ile jurassic reborn birbirine bağlı modlar mı bağımsız modlar mı? Ben oyunu modsuza yakın oynamayı daha çok seviyorum normalde ama böyle modlar olmadan da sıkıyor bir süre sonra.

Sürüm fark etmez hocam, bu fosil modu ile jurassic reborn birbirine bağlı modlar mı bağımsız modlar mı? Ben oyunu modsuza yakın oynamayı daha çok seviyorum normalde ama böyle modlar olmadan da sıkıyor bir süre sonra.

Bağlı değiller hocam jurassic reborn ve fossils and archeology: Revival farklı modlar ama fossils and archeology: Revivalda fosil bulabileceğin dinazorlar var içeriğinde ama doku çakışması yoksa uyumlu çalışırlar rahat çakışma olmaz bilginiz olsun.