Tek yaşadıktan sonra aile evine dönmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anakin Skywalker
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 234
  • Etiketler Etiketler
    aile

Anakin Skywalker

Becerikli
Bir süredir tek yaşıyordum, aile evine döndüm ve şu an çekilmez bir durum gibi geliyor, o hayata alıştığım için mi böyle geliyor?

Çekilmez olan ne? Aile evi dünya üzerinde istediğin şeyi yapıp herhangi bir bedel ödemediğin tek yer olduğu için rahatlık daha çok baskın olmalı. Belki utangaçlıktır ama alışırsan rahat edersin.

Hem alışmışsındır hem tek yaşamaktan iyisi mi var? Ben çıkacağım yakın zamanda ayrı eve.

Aile evi; sorumluluğun az, sosyal baskının fazla olduğu yerdir. Rahat hissedememen normal.

Çekilmez gelen rahat edememek.

Kendine özel alanı dahi yoktur belki de. Konfor alanın artık tek yaşamaktı, şimdi başa döndün. Üzgünüm Anakin!

Kendine özel alanı dahi yoktur belki de. Konfor alanın artık tek yaşamaktı, şimdi başa döndün. Üzgünüm anakin!

Hocam öyle gerçekten o Instagram'daki mizahlar gerçekmiş, kendi alanım diye bir şey yok. Evde bir yerim kalmamış

Aile evi iyi diyenler herhalde güzel bir aile hayatı yaşamış. O psikolojik baskı adamı deli ediyor. Kişisel alan diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…