Tekirdağ Evdiz rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Michael MYERS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 335
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşıma uyuz olduğum ve üzüldüğüm için bu konuyu açtım belki orada yaşayan falan vardır diye. Tekirdağ'da böyle bir yer var mış. Arkadaşım bilgisayarlardan anlamıyor bir de gitmiş bize sormadan PC(?) almış. PC almasında mesele yok şu an ama olay şu: Aldığı PC şu;
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...11h-q-ing-dizustu-bilgisayar-pm-HBC00005FTR3G

Bu bilgisayar "evdiz" mağazasında normal fiyatı 34 bin. Evet 34 bin şakasız. Arkadaşım bir de bunu taksitle almış yapmışlar 39 bin. İade de kabul etmiyorlarmış şu anda sebebi kutunun açılmış olması. Arkadaşıma ve "evdize" yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam firmada oldukça çok iade sorunu yaşayan var. 7 gün geçmeden darlamayı deneyin.

Ürün iade koşulları.

Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün hatalı çıkması halinde teslimat tarihinden itibaren en geç 7 gün içerisinde sayfamızdaki online destek bölümünden bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Bu bilgileri takiben kargo şirketi ile bize ulaştıracağınız hatalı ürün yenisi ile değiştirilecektir. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya 7 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun gereği uygulamalar esastır.

Son düzenleme:
Tüketici Hakem Heyeti koşullarına göre iade ve ürün fiyatları konusundaki kuralları kanunları inceleyip acele etmeden usülüne göre hareket edin derim illaki tüketiciyi koruyacak bir yol durum vardır adım adım hata yapmadan işlemlere başlayın bence. Ne yazık ki zaman geçtikce ticari ahlak bozuluyor.

Herhalde 2 ya da 1.5 kat fiyatından fazla TV aldı tanıdığım ama taksitle. Çünkü taksit ve elden olduğu için belki cazip gelmiştir, ondan. Ayda 1.100 TL ödemesi oluyordu TV'nin.

Bu ekstra vicdansızlık yani. Apple M3'ler bu fiyatta yani. Böyle dandik bir PC'yi satmışlar yani. Takistle ve elden olsa bile yüzde 50 zam yap kaldı ki o bilgisayar kimse kendi ederini bile vermez kolay kolay.

Somut olarak durumunuzu (arkadaşınızın durumunu) ve süreci bilmemekle bir ihtimal "Gabin" terimini araştırmanızı ve hukuki destek almanızı tavsiye ederim.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…