Path of Exile 2'yi 15 dolarlık paketle 100 saat oynadım. Oyunu çok beğendiğim ve ileride de oynayabileceğimi düşündüğüm için 27 dolarlık paketi de almak istiyorum. Ya da bunun yerine indirimlerden Tekken 8'i alabilirim. Daha önce Mortal Kombat 1 satın almıştım ve maalesef ki memnun kalmadım. Tekken 8'i hikayesi dışında online oynamak için alacağım. Daha çok Lili oynamak için Tekken 8 alacağım desek daha doğru olur. Gerçekten kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım? Özellikle Tekken 8 oynayan varsa oyunun durumunu belirtirse çok sevinirim.

POE 2 de istersen en üst paketi al 1 sene sonra oyun çıktığında o paketle aldığın tüm ekipmanlar sıfırlanacak ve tüm oyuncularla aynı seviye olacaksın. Bence Tekken 8 al geç, hikaye kısmını ben baya beğendim. Online da iyi.

Poe 2 de istersen en üst paketi al 1 sene sonra oyun çıktığında o paketle aldığın tüm ekipmanlar sıfırlanacak ve tüm oyuncularla aynı seviye olacaksın. Bence Tekken 8 al geç, hikaye kısmını ben bayağı beğendim. Online da iyi.

Pakette skin ve coin dışında bir şey vermiyor. Zaten her yeni lig geldiğinde bütün karakterler sıfırlanacak. Paket ile aldığım hiçbir şey sıfırlanmayacak.