Sahibinden Teklif kabul edilince ürün otomatik satılıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 266

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Sahibinden adam teklif yaptı, kabul ettim. Şimdi adama süre verdi. Adam kabul ederse otomatik satmış mı oluyorum?

@Michael MYERS Hocan yardım adam teklif etti, kabul ettim şimdi adamdan kabul bekliyor. Otomatik satmadım değil mi? İlk satışım.

Param Güvende'yle mi ilana koydunuz?

24 saat süre veriyor alıcıya. O süre içerisinde alırsa alır, yoksa teklifin süresi dolar.

Satıcı sizsiniz alıcı o muhtemelen. Diyelim ürüne 4000 yazdınız adam 3500 dediyse sistem kabul edince satışı o fiyattan başlatıp daha sonra kargolamanız için 3-5 gün veriyor ve o adama da ödemeyi yapmasını söylüyor yaptırıyor. Sonra size kargo teslimat bilgisini girmenizi yoksa IBAN doğrulamanızı istiyor ve ürünü yurt içi ya da PTT ile gönderiyorsunuz. Adam ürün eline geçtikten sonra onaylayınca para elinize geçiyor.(Kesinti ücreti ve kargo ücreti iki taraftan da alınıyor diye biliyorum)

24 saat süre veriyor alıcıya. O süre içerisinde alırsa alır, yoksa teklifin süresi dolar.

Yok mu iptal etme?

Kargo iki taraftansa tamam benim için.

Hocam abime versem kutusuyla, o İstanbul'da adama elden verse olur mu?
Kargoya teslim edenin önemi yok sen veya bir akraban vs, kargolanacak ürün için kod oluşturuluyor, o kodu kargo firmasına söylüyorsun onlar hallediyor gerisini, ha telefon numarası isteyebilirler o kadar. Bir kaç defa ben de satış yaptım param güvende ile, bir keresinde babama verdim o teslim etti kargo firmasına sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…