Planlanmıyor Teknik destek konularında bekleme süresi olmasın

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Teknik destekte konu açma bekleme süresi olmasın çok can sıkıyor.
Açıklamak gerekirse ardı ardına konu açınca olan bekleme süresi. Forumdan engellenme uyarı alma kısıtlamaları da hariç tutulsun.

Son düzenleme:
Artı 11 Eksi
Ne alaka? Sence ben yardım mı istiyorum yoksa mesajlaşmaya mı çalışıyorum?
Mesajlaşma ortamı istiyorsunuz, anında ayağınıza hizmet gelsin istiyorsunuz. Konunu adam gibi araştırıp öyle yardım isteyeceksin. Tıkanıyorsan da paşa paşa bekleyeceksin, o süre boyunca kendin çözmeye çalış.

Moderatörlük yapmadan konuşmayın. Sizden çok emeğim vardır bu forumlara.
2 sene moderatörlük yaptım TP'de. Bu öneri uygulanırsa dakika başı konu açacaklarını göremiyorsan asıl sen anlamıyorsun forum işinden.
Başka kategoride bekleme süresi var diye bu kategoriyi suistimal edeceklerini hesaba katmadığına da eminim.

Bak şimdi senin beyninle neden gerçekliğin çakıştığını söyleyeyim.

YouTube videoları ile uğraşmışsan SEO diye bir şey görmüşsündür. macOS i9 13900K ve RX 6800XT sisteme Sonoma kurulur mu diye konu açtık. Konuda kurulabildiği onaylandı fakat EFI dosyalarındaki bir hata yüzünden boot ederken i9'daki ekran kartına göre deniyor ve açılmıyor. Şimdi bu adam bunu yaşadı ve gidip yeni konu açtı. Konuda bunu çözdü. Hani diyorsun ya araştır öyle gel diye. İşte bu zaman bizim yeni konu açmamız işe yarıyor. İlk konuyu SEO motoru kurulabilir mi diye algılarken diğer konuda EFI sorununu algılıyor. Yani bu durumda kendinle çakışıyorsun.

Diğer konuda ise senin moderatörlük görevince o saat aralığında 100 konu da gelse o senin. Kuralları ihlal eden varsa vur banı gitsin. Ne kadar bir süreni alır? Bu durumu suistimal eden olursa ne kadar süreni alır? Teknik destek konusunda konu dışı sevgilimden ayrıldım sorusu açılırsa fark edemeyecek misin? 2 yıl moderatörlük yaptın ve ben seni görmediysem o zamanlar sosyaldeki kişi sayısı daha azdı. Sen daha az kişi varken bile üşengeçlik yapıp kendi rahatına bakmaya çalıştın bu yorumlarına bakarsak. Forum işlerinden anlamıyormuşum. Ben? Oranın aktif moderatörlerine sorsana benim görev işleyiş tarzımı.

Dostum ben bu konuya Unfollow atıyorum. Senin gibilerini ben iki forumda da çok gördüm. Hayatında başarılar. Her şey gönlünce olsun boş ver forum işlerini.

Son düzenleme:
Ne alaka? Ben konu açmasın mı diyorum? Paşa paşa o sürenin geçmesini bekleyip açacak. Anlık destek istiyorsan burası doğru yer değil. SEO'ya katkın olsun istiyorsan çözümünü de paylaşacaksın.

Senin rahatın için moderatör niye uğraşsın? 100 konudan 3-4 tanesi düzgün geliyor zaten. Git bak teknik destek konularına, adam gibi bilgi verip konu açan kaç kişi var? Bir de git yabancı forumlara bak, orada nasıl işliyor gör. İnsanlar sorununu düzgünce tek seferde açıklar, diğer insanlar da tek mesajda detaylıca açıklayıp çözmeye çalışır. Aradaki farkı anlamanı umuyorum.

Teknik destek konusunda konu dışı sevgilimden ayrıldım sorusu açılırsa fark edemeyecek misin?
Dediğim gibi 10 konudan 9'u böyle oluyorsa moderatöre gereksiz yük bindirmiş oluyorsun.

Ben görevimi gayet iyi yaptım, merak etme.

Ben? Oranın aktif moderatörlerine sorsana benim görev işleyiş tarzımı.
Maksimum F2 -F4 galiba.

Dostum ben bu konuya Unfollow atıyorum. Senin gibilerini ben iki forumda da çok gördüm. Hayatında başarılar. Her şey gönlünce olsun boş ver forum işlerini.
Hangi forumda bu öneri uygulanıyor, göster de öyle çık konudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…