Attar

Becerikli
Videoda görüldüğü üzere PWM soketi çıkmıyor. Fanlar teknoniyotik.com üzerinden alındı ARGB Hub Teknobiyotik Amazon mağazasından alındı. Fan soketi kontrolcüden çıkmadığı için hepsini tek paket halinde göndereceğimi söyledim, kabul etmediler. Soketi çıkarmak için zorladım şimdi esneme zorlama var sizin hatanız diyorlar. Üstelik PWM soketini yanlış yere taktığımı söylüyor. Takmamı söylediği yer ARGB hub üzerindeki data soketi. Yani PWM kablo ile boyutu bile uyuşmuyor. Resmen dalga geçiyorlar.

20250506_202856.webp

Screenshot_20250507_124438_Gmail.webp

Bahsi geçen dedikleri soket

20250507_125310.webp

20250507_125306.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cımbızla hafif hafif aşağı-yukarı, sağa ve sola sallayarak çıkarmayı deneyin. Zaten ürün pek kaliteli bir şey değil, o belli. Cımbızla çıkartıp, sokete zarar gelmediğinden emin olduktan sonra ürünü iade edebilirdiniz. Zira Amazon'un satıcı kuralları satıcı için katı, müşteri için esnektir.

Cımbızla hafif hafif aşağı-yukarı, sağa ve sola sallayarak çıkarmayı deneyin. Zaten ürün pek kaliteli bir şey değil, o belli. Cımbızla çıkartıp, sokete zarar gelmediğinden emin olduktan sonra ürünü iade edebilirdiniz. Zira Amazon'un satıcı kuralları satıcı için katı, müşteri için esnektir.

Hocam cımbızla çıkmıyor, birini cımbızla çıkardım diğeri asla çıkmıyo,r zorlarsam kırılacak.

Israrla yanlış sokete taktığımı söylüyorlar.

Screenshot_20250507_132803_Gmail.webp

Fan kablosu olduğu gayet açık ve net.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube kanalları olsa asla adını bile duymam Teknobiyotik diye bir ismi. Böyle alışveriş sitelerinden böyle ürünler almak benim için risktir.

Tüketici hakem heyetine başvur para iadesi iste.

Son videoyu gördükten sonra gönderin dediler kargo aldı bakalım sonuç ne olacak. İade olmazsa tekrar başvuracağım şimdilik şikayeti geri aldım.

Güncelleme: 4 ay sonra iade talebi sonuçlanmadı para iadesi ya da ürünler tarafıma gönderilmedi ortada ne ödediğim para ne de ürünler var. Amazon aracılığı ile teknoniyotikten aldığım ürün ve direkt teknobiyotik.comdan aldığım ürünleri satıcı onayı ile Amazon paketi ile gönderdim teknobiyotik.com paketin kendilerine teslim edilmediğini işlem yapamaycaklarını defalarca söyledi. Amazon'a ait Kolay gelsin kargo firması ile aylarca yaptığım görüşme sürecinde kargo firması teslimatı yaptıklarını doğrulamasına rağmen Teknobiyotik destek hattı paketi almadıklarını söylemeye devam etti fakat günler sonra Amazon para iadesi yaptı. Amazon aracılığıyla para iademi alabildim fakat teknobiyotik.comdan aldığım ürünlerin ve paramın akıbeti belirsiz. Sipariş tarihi 5 Mayıs iade tarihi 1 Temmuz, aracı olarak iade konusunda asla zorluk çıkartmayan Amazon olmasına rağmen Teknobiyotik süreci oldukça zorlaştırdı kendi sitelerinden aldığınız ürünlere ise asla hak talep edemezsiniz sonuç olarak alışveriş yapmanızı önermiyorum THH başvurumu mayısta yaptım oradan bile hala sonuç çıkmadı.

Son düzenleme: