Teknobiyotik'in garantiden kaçmak için gönderdiğim anakartı çizmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zafer Kemal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 417
  • Etiketler Etiketler
    garanti
Hiçbir satıcının böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Montaj hatasından olmuş olma ihtimali yüksek.
Tornavidayı bastırıp anakartın malzemesinde göçük bırakmak ayrı mesele, montaj hatası olsa en kötü vida deliğinin etrafında veya vidanın başında kılcal çizgiler/deforme yüzey olurdu.

Elime tornavida, pense alıp onca basit işe giriştim böyle bir şey beceremedim daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Model neydi acaba? Meraktan soruyorum.

Yahu olabilecek bir şey bu. Montajlanırken işlemciye giden hat koptu ise niçin hiçbir şekilde çalışmadığının da sebebi de bu. Adamlar direkt çizik, kullanılmış kart göndermişler dese inanacağım ama yok onlar sonradan tornavidayla çizdiler. Baksanıza tam da öyle duruyor. Tornavidanın ucuyla yok bilmem şöyle yapmışlar gibi söylemlere maalesef inanmayacağım. Arkadaşa THH de başarılar dilerim.

Gigabyte z790 aorus elite ax

Bir gün başınıza gelirse baska bir firma ya da bunlardan hak vereceksiniz bana insanlar gerçekten çok kötü.

Tornavidanın ucuyla yok bilmem şöyle yapmışlar gibi söylemlere maalesef inanmayacağım. Arkadaşa THH de başarılar dilerim.
O kısmı doğrudur, değildir kimse bilemez.

Değinmek istediğim nokta montaj yaparken yüzeyin sert ve derin bir şekilde deforme olması anormal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…