• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Teknobiyotik'ten alınan SilverStone Air Blazer 120R ARGB Fan garantiye nasıl gönderilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alitoprak55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 149

alitoprak55

Uzman
Selamlar Teknobiyotik'ten 17.01.2025 tarihinde 3'lü SilverStone Air Blazer 120R satın aldım. Yaklaşık 2-3 hafta önce fanlarımdan 1 tanesi takırtılı ses çıkartıyor. Fanın balansı büyük ihtimal bozulmuş. Bunu garantiye nasıl gönderebilirim? Faturası kutusu vesaire her şeyi duruyor. Yardımınızı beklerim.

Bende de var o fanlardan ama şehir dışında olduğum icin garanti kağıdı ve faturasını göremiyorum. Garantide teknik servis ne olarak yazıyor bir bakabilir misin?

Bende de var o fanlardan ama şehir dışında olduğum icin garanti kağıdı ve faturasını göremiyorum. Garantide teknik servis ne olarak yazıyor bir bakabilir misin?

Kutunun içerisine baktım teknobiyotiğin faturası var. Büyük ihtimal fatura garanti olarak geçiyor. Bir yerde okumuştum. Tam olarak nerede yazıyor garanti teknik servis yeri faturada?

faturanın alt kısmında. iş bu belge ile birlikte 6502 sayılı kanun uyarınca garanti belgesi tanıtma ve kullanma kılavuzu teslim etmiştir.
bu belge irsaliye yerine geçer yazıyor.

yukarıda da akortek bilişimin telefon numarası var.

Sanırım Akortek Teknobiyotik olması lazım. Siz onlarla bir görüşüp durumu bildirin. Mail ya da telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…