Supermenokann

Gelişen
Herkese merhaba,

Teknobiyotik'in sayfasında outlet sekmesinde böyle bir sıvı soğutma var, outlet ürün yani arızalı çıkma ihtimali var mı ve alınır mı? Güvenilir mi acaba? Ürün bayağı ödül almış bir sıvı soğutma. Ben de i9-13900KF işlemciyi serin tutması için almak istiyorum. Fiyatı aşırı uygun geldi, alınır mı? Acaba outlet ürün diye vaz mı geçilmeli yoksa?

1232131.webp

Kutu hasarlıymış ve ürün de kılcal çizgiler var mış sadece, riske değer mi acaba?

Aklımda da Lian Li Galahad II Trinity 360mm modeli de var, sizce hangisi daha iyi soğutur i9-13900KF işlemcimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben RGB'siz olanı kullanıyorum aynı satıcıdan almıştım. Cillop gibi soğutuyor. Arada lıkır cıkır sıvı sesi çıkarıyor o kadar. Beni rahtsız etmiyor ama. Yalnız çok büyük kalın radyatör, kasanda yer olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben RGB'siz olanı kullanıyorum aynı satıcıdan almıştım. Cillop gibi soğutuyor. Arada lıkır cıkır sıvı sesi çıkarıyor o kadar. Beni rahtsız etmiyor ama. Yalnız çok büyük kalın radyatör, kasanda yer olması lazım.

Bende de LF2 hali var. 9900X3D buz gibi. Yük altında 72-73 derecedeydi.

Cooler Master Master frame 600 var sözüm ona 420 mmlik destekliyor.
420mm destekliyor şeklinde değil LF3 420mm destekleyen kasalar şeklinde araştır. Ben de o şekilde araştırarak kasa aldım. Benim kasa da cillop gibi. Destekliyor dedikleri halde kasa gelince bir taktım baya yer kapladı. Fanları içerden değil dışardan ön panele takmak zorunda kaldım. Arctic radyatörleri çok kalın ama performansı mükemmel. Bozulmasın diye dua ediyorum.

420mm destekliyor şeklinde değil LF3 420mm destekleyen kasalar şeklinde araştır. Ben de o şekilde araştırarak kasa aldım. Benim kasa da cillop gibi. Destekliyor dedikleri halde kasa gelince bir taktım bayağı yer kapladı. Fanları içeriden değil dışarıdan ön panele takmak zorunda kaldım. Arctic radyatörleri çok kalın ama performansı mükemmel. Bozulmasın diye dua ediyorum.

Bu mesaja çok katılıyorum. LF2 420mm kullanıyorum. 420mm destekli diye Lian Li LANCOOL II'ı kasa aldım. Ancak radyatörü kasanın üstüne montajladığımda radyatör RAM'lere ve anakartın MOSFET soğutucusuna denk geldiği için montajlanmadı. Ben de mecburen radyatörü kasanın önüne dik yerleştirdim. O yüzden arkadaşın da dediği gibi Arctic soğutucular çok iyi güzel ama radyatörü kalın olduğu için her kasaya uyum sağlayamayabiliyor. Buna dikkat ederek almakta fayda var. Hatta ben kasamı alırken buna dikkat etmiş, videolar izlemiştim. Kasanın üstüne sığıyordu ama işte RAM'leri hesaba katmamıştım.

Bu mesaja çok katılıyorum. LF2 420mm kullanıyorum. 420mm destekli diye Lian Li LANCOOL II'ı kasa aldım. Ancak radyatörü kasanın üstüne montajladığımda radyatör RAM'lere ve anakartın MOSFET soğutucusuna denk geldiği için montajlanmadı. Ben de mecburen radyatörü kasanın önüne dik yerleştirdim. O yüzden arkadaşın da dediği gibi Arctic soğutucular çok iyi güzel ama radyatörü kalın olduğu için her kasaya uyum sağlayamayabiliyor. Buna dikkat ederek almakta fayda var. Hatta ben kasamı alırken buna dikkat etmiş, videolar izlemiştim. Kasanın üstüne sığıyordu ama işte RAM'leri hesaba katmamıştım.

Anakartını çok mu yukarıya kurdun acaba.