OEM key aldım, key gönderildi. Etkinleştirdim, MAK chanell yazıyor. Çocuk mu kandırıyorlar anlamadım. OEM parası ödememe rağmen MAK key gönderildi!
Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet vardan, whatsapp dan falan yazdım ama dönüş olmadı saatlerdir.
Akşam diye olabilir. Birkaç gün çözmelerini bekleseydiniz keşke bu problemi de öyle konu açsaydınız. Direkt "X firmasından alışveriş yapmayın!" diye yargıya bence gerek yok. Site güven vermedi zaten bana.Şikayet vardan, whatsapp dan falan yazdım ama dönüş olmadı saatlerdir.
Hocam 7/24 destek yazmayacaklar o zaman oraya. Hem 15 dakika da teslim ediliyor densin, 2.30 saatte teslim edilsin. Gönderilen key oem almama rağmen mak çıksın, şikayet edeyim dönüş olmasın. Alışveriş yapmayın demem için çokca sebebim var diye düşünüyorum. Yani ortada bir yargı yok. Bir gerçek var.Akşam diye olabilir. Birkaç gün çözmelerini bekleseydiniz keşke bu problemi de öyle konu açsaydınız. Direkt "X firmasından alışveriş yapmayın!" diye yargıya bence gerek yok. Site güven vermedi zaten bana.
7/24 yazdilarsa elbette haklisiniz. Bu tür siteleri araştırmak gerekiyor. Sağlamlisans gibi adı bilinen, güvenli yerleri tercih etmenizi öneririm her halükarda.Hocam 7/24 destek yazmayacaklar o zaman oraya. Hem 15 dakika da teslim ediliyor densin, 2.30 saatte teslim edilsin. Gönderilen key oem almama rağmen mak çıksın, şikayet edeyim dönüş olmasın. Alışveriş yapmayın demem için çokca sebebim var diye düşünüyorum. Yani ortada bir yargı yok. Bir gerçek var.
Hocam burdan key almıştım çok ucuza zamanında. O zaman oem mak falan takmamıştım. Ama bir daha key almakla uğraşmak istemediğimden oem alayım dedim. Neyse artık. Ben milleti bilgilendireyim de yanlarına kâr kalmasın.7/24 yazdilarsa elbette haklisiniz. Bu tür siteleri araştırmak gerekiyor. Sağlamlisans gibi adı bilinen, güvenli yerleri tercih etmenizi öneririm her halükarda.