Amazon Teknolojinci satıcısından alışveriş yapmayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Miles Upshur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 461
  • Etiketler Etiketler
    alışveriş
Öbürü 24 diğeri 48 bazısı 72 saat bekle diyor. Adam açığı bulmuş milletle eğleniyor. Bunlarda müşteriyi sinir etmeye çanak tutuyorlar herhalde.

Beni öyle diye diye 1 hafta beklettiler en sonunda dayanamadım 1 hafta sonunda iptal ettim aynı gün para iademi aldım. Biraz da benim aptallığım yorumlarından göndermeyeceklerini düşündüm ama yine de almam lazımdı başka yer yoktu. Başka yere stok geldi oradan aldım aynı satıcı oradan gönderdi Amazon'dan göndermedi bekletti iptal ettim.

işin komik tarafıda herif bana böyle bir talep görmedi ben görmedim diyor. Amazon'un tavırlarından sonra bu saygısız, ukala satıcıya bazen bunlarda sorumsuzluk yapıp göndermemiş olabilirler. Adamlara bu açığı tanıyıp bunlarca kötü yorum geldiyse demek ki Amazonda'da var bir şeyler.

Ayrıca Amazon.tr, Türkiye'de başka kimselerin satmadığı ya da daha pahalıya sattığı markaları kendileri uyguna getirip satabiliyorlar

Kesinlikle katılıyorum, Amazon'da aula marka ilk satılmaya başlamıştı, aslında Temu da da satıldı ama Amazon TR de fareleri gelmişti ilk, hatırlıyorum farklı klavyeler Mouse'lar mouse Pad'ler hep Amazon'dan takip ediyorum oraya düşüyor ilk

Amazon'un şu olayını anlamıyorum ben şimdi senin aldığın satıcıya da baktım benim attığım betaplus satıcısına da baktım 1 ayda adamakıllı yorumu yok hepsi mi kötü olur. Hakkında belki 20 30 tane ticket açıldı belki sayısız şikayet yapıldı e neden bu satıcı halen satıyor satabiliyor? Amazon müdahale etmeyecek te biz gidip adamın dükkanına molotofkokteyli mi atalım.

Kargoyu kapıda iade ettiğinde, Amazon direkt sipariş iptali diye anında paranı iade ettirebiliyor. Satıcıya geri ulaşmasına hemen gerek olmayabilir.
Öyle birşey olursa iyi, umarım öyle olur.

ı e neden bu satıcı halen satıyor satabiliyor?
Bugün defalarca bunu sordum hocam biliyor musunuz, cevap ne oldu derseniz yanıt yok tabi ki.

Bugün defalarca bunu sordum hocam biliyor musunuz, cevap ne oldu derseniz yanıt yok tabii ki.

Ben ilk söylediğimde gerekli önlemleri alacağız dendi 2. söylediğimde başka müşteri temsilcisi gerekli önlemler alınacak tekrar dedim ki 1 hafta bekletti iptal ettirdi hakkında sayısız kötü yorum var halen ürünleri satışta dedim bana trip atar gibi, dediğim gibi gerekli önlemleri alacağız ilettik falan dedi. O önlemler alınmamış herhalde adam halen satıyor.

@fortunee, Şikayetvar'a şikayet açtım hocam, açılınca link atacağım konudaki tüm hocalarım şikayetimi destekle butonundan desteklerse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…