Beni öyle diye diye 1 hafta beklettiler en sonunda dayanamadım 1 hafta sonunda iptal ettim aynı gün para iademi aldım. Biraz da benim aptallığım yorumlarından göndermeyeceklerini düşündüm ama yine de almam lazımdı başka yer yoktu. Başka yere stok geldi oradan aldım aynı satıcı oradan gönderdi Amazon'dan göndermedi bekletti iptal ettim.
Beni öyle diye diye 1 hafta beklettiler en sonunda dayanamadım 1 hafta sonunda iptal ettim aynı gün para iademi aldım. Biraz da benim aptallığım yorumlarından göndermeyeceklerini düşündüm ama yine de almam lazımdı başka yer yoktu. Başka yere stok geldi oradan aldım aynı satıcı oradan gönderdi Amazon'dan göndermedi bekletti iptal ettim.
işin komik tarafıda herif bana böyle bir talep görmedi ben görmedim diyor. Amazon'un tavırlarından sonra bu saygısız, ukala satıcıya bazen bunlarda sorumsuzluk yapıp göndermemiş olabilirler. Adamlara bu açığı tanıyıp bunlarca kötü yorum geldiyse demek ki Amazonda'da var bir şeyler.
Kesinlikle katılıyorum, Amazon'da aula marka ilk satılmaya başlamıştı, aslında Temu da da satıldı ama Amazon TR de fareleri gelmişti ilk, hatırlıyorum farklı klavyeler Mouse'lar mouse Pad'ler hep Amazon'dan takip ediyorum oraya düşüyor ilk
İşin komik tarafıda herif bana böyle bir talep görmedi ben görmedim diyor. Amazon'un tavırlarından sonra bu saygısız, ukala satıcıya bazen bunlarda sorumsuzluk yapıp göndermemiş olabilirler. Adamlara bu açığı tanıyıp bunlarca kötü yorum geldiyse demek ki Amazonda'da var bir şeyler.
Amazon'un şu olayını anlamıyorum ben şimdi senin aldığın satıcıya da baktım benim attığım betaplus satıcısına da baktım 1 ayda adamakıllı yorumu yok hepsi mi kötü olur. Hakkında belki 20 30 tane ticket açıldı belki sayısız şikayet yapıldı e neden bu satıcı halen satıyor satabiliyor? Amazon müdahale etmeyecek te biz gidip adamın dükkanına molotofkokteyli mi atalım.
Ben ilk söylediğimde gerekli önlemleri alacağız dendi 2. söylediğimde başka müşteri temsilcisi gerekli önlemler alınacak tekrar dedim ki 1 hafta bekletti iptal ettirdi hakkında sayısız kötü yorum var halen ürünleri satışta dedim bana trip atar gibi, dediğim gibi gerekli önlemleri alacağız ilettik falan dedi. O önlemler alınmamış herhalde adam halen satıyor.