Razer bir fare düşünüyorum. Kendileri en uygun fiyata satıyor pazaryerlerinde. Razer'da biliyorsunuz sahte ürün çok fazla. Bu satıcı orijinal mi satıyor?

Trendyol'da laptop incelerken görmüştüm. Satıcının altında "yetkili satıcı" rozeti var. Bu kesin güvenilir olduğunu kanıtlar mı bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 1761471306104.webp
    1761471306104.webp
    144,3 KB · Görüntüleme: 47
Teknorya orijinal satiyor. Kendileri HP, MSI, ASUS, Acer gibi firmalarin laptoplarinin ithalatini yapiyorlar. Fakat olumlu yorumdan cok olumsuz yorumlara sahip olan bir firma. Amazon, Hepsiburada gibi resmi saticilari tercih edin derim.
Her firmada olumsuz yorum olabilir hocam ürün orijinal olduğu sürece sorun yok. Yetkili servisi de aynı zaten.

Her firmada olumsuz yorum olabilir hocam ürün orijinal olduğu sürece sorun yok. Yetkili servisi de aynı zaten.
Ben yine de tercih etmezdim sahsen. Koklu E-Ticaret sitelerindeki resmi (Amazon.com.tr, Hepsiburada vb.) Saticilari tercih ederdim. Teknorya'da resmi satici fakat sevdigim bir firma degil.

@Simon, hocam 2.500 TL nere 4000 TL nere aynı ürüne :D Ürün orijinal geliyorsa sorun yok bence. Servis aynı sonuçta. Bir de Amazon, HB gibi yerlerden satıyorlar zaten.

@Simon, hocam 2.500 TL nere 4000 TL nere aynı ürüne :D Ürün orijinal geliyorsa sorun yok bence. Servis aynı sonuçta. Bir de Amazon, HB gibi yerlerden satıyorlar zaten.
Cok buyuk fark var. Satici resmi ithalatci zaten. No name bir satici degil. Dedigim gibi sattiklari tum urunler orijinal. O konuda icin rahat olsun.