@BirForumcuKişi, kısa süreli çalışacaksan tavsiye etmiyorum ama en iyi parayı BİM Market veriyor.

BİM'de de çalıştım ama BİM herkese göre bir yer değil. Emin ol, şartları çok zor. En yorucu market.

Bak, kocaman gross markette çalıştım, dev gibi reyonlar falan ama BİM'deki kadar yorulduğumu hiç hatırlamıyorum. Bir insan hem kasa, hem reyon, hem temizlik, hem müşteri hizmetleri, hem reklamcı olamaz. Yapan yapıyor elbet ama dediğim gibi o sabır herkeste yoktur. Kafa da vücut da çok yoruluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BİM'de de çalıştım ama BİM herkese göre bir yer değil. Emin ol, şartları çok zor. En yorucu market.

Bak, kocaman gross markette çalıştım, dev gibi reyonlar falan ama BİM'deki kadar yorulduğumu hiç hatırlamıyorum. Bir insan hem kasa, hem reyon, hem temizlik, hem müşteri hizmetleri, hem reklamcı olamaz. Yapan yapıyor elbet ama dediğim gibi o sabır herkeste yoktur. Kafa da vücut da çok yoruluyor.

Katılıyorum. Büyük bir mağazada işinin belli olması küçük bir markette her işe koşturmaktan çok daha basit kaçar.

3 yıl müdürlük yaptım hocam, biliyorum ama kısa süreli çalışacaksa sorun olmaz

O acidan degil, firma ici ayrintilari verdiginiz icin dedim. Teknosa dava acabilir yani.

Yazdığın şey, "satış kotam var, kasko ve antivirüs satmam gerekiyor" anlamına geliyor. Bu, perakende satış sektöründe yaygın bir durumdur. Yazıda:
Kimseye hakaret yok, gizli şirket bilgisi ifşası yok, dolandırıcılık yaptığını kabul etme gibi bir durum yok.

O acidan degil, firma ici ayrintilari verdiginiz icin dedim. Teknosa dava acabilir yani.

Ne alaka hocam, adam senin gizlilik sözleşmesi imzalıyor mu? Hayır. İş görüşmesi elbette şartları vs. her şeyi konuşacak, istediği kişiye anlatabilir. Bunda bir problem falan olamaz. İfşa yok ortada veya şirket sırrını vs. ortaya dökmüyor. Gayet de normal bir durum.

Kot sakal efsanesi geldi aklıma. :rofl:

Screenshot_12.webp