Teknosa'da mı yoksa Vatan'da mı çalışmayı tercih ederdiniz?

Öyle deme engelli bir arkadaşım hamburgerci çalışıp iki gün yatırmış sigortayı bunlarda önemli uyanıklık yapan firma çok.
Yerel yerlerde olabilir belki fakat böyle kurumsal yerler bu yükün altına giremez.

Şartlar ne?
Çalışma koşulları ne?

Hiçbir şey belli olmadan ne diyebilir ki millet? Senden istenen performans ne mesela?

Reis iki şirkete mulakata cagrıyor hangisi iyi ise ona gideceğim.

Vatan daha iyi, sigortayı yüksek gösterip erken emekli olma şansın var. Primleri yüksek gösteriyorlar. Oradan emekli olan bir abi var, şartları Teknosa'ya göre daha iyi.

4 ay çalışacağım maksimum.

İçimden bir ses Vatan Bilgisayar'da çalışmak daha iyi diyor.

Özel sektörde çalışmak yerine azıcık dişini sıkıp, KPSS çalışıp memur ol. Bu ülke de özel sektörde çalışılmaz.

Hocam YKS çalışıyorum zaten, eşekliğime yattım bu sene. Ben mi birader, veteriner? Seneye sayısaldan hazırlanıp vet olacağım.

Sizdeki şansı tebrik ediyorum. Benim başvurmadığım bölüm kalmadı. Ona rağmen perakende sektöründe tecrübem olmasına rağmen çağırmıyorlar. Vatan Bilgisayar'da başlarsanız daha çok verim alırsınız.

Yarın uzaktan mulakata gireceğim hocam daha cagırmadılar merak etmeyin bende homeofficeler basvurup geri dönüş alamadım.

Vatana nasıl başvuru yaptın? İş ilanı siteleri aracılığıyla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…