2025'te RAM krizi başladığı için fiyatlar uçmuş, 2 ay önce toplasaydim 10-15k kâr edebilirdim ama geçti. Sömestir başında da Vatan OEM paketlere çok iyi indirimler yapmış. Bilgisayar almak da istiyorum ama geç kalmış gibi hissediyorum ve hevesim kaçtı. Bir daha Vatan indirimleri gibi indirimler veya güzel, kayda değer ekran kartı, RAM indirimleri gelir mi? Yoksa bu dosya kapandı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Vatan sürekli bu tarz indirimler yapıyor. Gelir merak etmeyin; fakat eskisi gibi çok uygun fiyatlar beklemeyin.2025'te RAM krizi başladığı için fiyatlar uçmuş, 2 ay önce toplasaydim 10-15k kâr edebilirdim ama geçti. Sömestir başında da Vatan OEM paketlere çok iyi indirimler yapmış. Bilgisayar almak da istiyorum ama geç kalmış gibi hissediyorum ve hevesim kaçtı. Bir daha Vatan indirimleri gibi indirimler veya güzel, kayda değer ekran kartı, RAM indirimleri gelir mi? Yoksa bu dosya kapandı mı?
Vatan sürekli bu tarz indirimler yapıyor. Gelir merak etmeyin; fakat eskisi gibi çok uygun fiyatlar beklemeyin.
Şu an ne yapmalıyım, düz toplamalı mıyım? Vatan indirimlerini beklesem şu anki hazır sistemlerden veya toplamadan daha avantajlı çıkabilir miyim? Yoksa direkt parçaları indirimli toplamaya çalışarak kendim mi toplasam?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani piyasa o kadar karışık ki, ben ne kadar hızlı o kadar iyi kafasındayım. Bütçeniz nedir?Şu an ne yapmalıyım, düz toplamalı mıyım? Vatan indirimlerini beklesem şu anki hazır sistemlerden veya toplamadan daha avantajlı çıkabilir miyim? Yoksa direkt parçaları indirimli toplamaya çalışarak kendim mi toplasam?