EmirBey

Becerikli
Polyester kumaşı ve ürünlerinin yaygınlaşması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sağlığa zararlı değil mi? Benim giydiğim ve sevdiğim bazı kıyafetlerim bile tamamen polyester.

Maliyetten kısıp plastik, terletici ürünler veriyorlar. Yani ne desek de bir çözümü yok. Artık alırken büyük oranda pamuk olmasına önem veriyoruz. Bende de polyester birkaç tane rüzgar geçirmez ceket var giyince aradan 10 dakika geçiyor direkt terletiyor. Kaban, palto giysem terletmez ama böyle ürünler terletiyor.

Maliyetten kısıp plastik, terletici ürünler veriyorlar. Yani ne desek de bir çözümü yok. Artık alırken büyük oranda pamuk olmasına önem veriyoruz. Bende de polyester birkaç tane rüzgar geçirmez ceket var giyince aradan 10 dakika geçiyor direkt terletiyor. Kaban, palto giysem terletmez ama böyle ürünler terletiyor.
Benim kabanım var yüzde seksen polyester. Faydalı kumaşlı ürünleri nasıl bulacağız bilmiyorum...

Bence zararlı. Hem insan için hem de iklim için. Ben artık 100% pamuk giymeye çalışıyorum.

Şöyle bir video izlemiştim (Kanalın her videosu harika)

Mikroplastik giyiyoruz.

Bence zararlı. Hem insan için hem de iklim için. Ben artık 100% pamuk giymeye çalışıyorum.

Mikroplastik giyiyoruz.

Peki elimizdeki ürünleri napalım? Benim kabanım, baharlık ceketim vs polyester.

Mikroplastik giyiyoruz.

Bakar mısınız yorumuna.

Son düzenleme: