truth

Becerikli
Telefonumu 1 günlüğüne bir yakınıma vermeyi düşünüyorum -telefonu bozulmuş.
Yani ben de 1 günlüğüne telefon kullanmayacağım.

Kız arkadaşımla mesajlaşmam gerekiyor; bunu bilgisayarda gerçekleştirebilirim ancak telefon bağlantısı istememesi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ihtimal whatsapp. Geçen telefonumun bozulmasından kaynaklı 1 hafta boyunca hiçbir şekilde mobilden whatsapp'a erişimim olmamasına rağmen PC'de sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyordum. Biraz şansa bağlı.

Onun dışında Discord veya Revolt olabilir.

Eğer hemen vermen gerekmiyorsa hesap açtıktan ve bilgisayara kurduktan sonra Telegram ve Signal da olabilir.

PC'den WhatsApp giriş yapınca telefon bağlantısı istemiyordu en son.

Telefonuma format atacağım diyelim. Tekrardan isteyip istemeyeceği ne malum?

Bir ihtimal WhatsApp. Geçen telefonumun bozulmasından kaynaklı 1 hafta boyunca hiçbir şekilde mobilden WhatsApp'a erişimim olmamasına rağmen PC'de sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyordum. Biraz şansa bağlı.

Onun dışında Discord veya Revolt olabilir.

Eğer hemen vermen gerekmiyorsa hesap açtıktan ve bilgisayara kurduktan sonra Telegram ve Signal da olabilir.

Aslında ben de Telegram düşünüyordum ancak diğerleriyle iletişim kurmam gerektiğini fark ettiğim için WhatsApp'ın gerekli olduğunu düşündüm.

Mesela deneyerek öğrenmeye ve hazıra konmamaya ne dersiniz?

Güzel karşim neden bana miyagi-san gibi laf ebeliği yapıyorsun?

"Telefon bağlantısı gitse bile WhatsApp bağlantısı gitmez" buna dayanarak format attım ve gitti, alternatif olarak hiçbir şey de yapmadım. Ne halt yiyeceğim?

Not: Misal veriyorum tabii.

PC üzerinden WhatsApp'a giriş yaparsanız sorun olmaz.

Ne zaman PC üzerinden girsem WhatsApp'a telefon gerekmiyordu ama hiçbir zaman "WhatsApp'ı telefondan sileyim de öyle gireyim" dediğim de olmadı.

Neden?

Element hem güvenli hem de birçok platformda çalışabiliyor ayrı olarak tüm mesajlarınız şifreleniyor bir kişi şifrenizi bilerek hesaplarınıza girse bile mesajlarınıza ulaşamıyor kullanacaksan girişte verdiği keyini kaybetme derim.

Dikkatimi çekmedi de değil, teşekkürler :)