Bir ihtimal whatsapp. Geçen telefonumun bozulmasından kaynaklı 1 hafta boyunca hiçbir şekilde mobilden whatsapp'a erişimim olmamasına rağmen PC'de sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyordum. Biraz şansa bağlı.
Onun dışında Discord veya Revolt olabilir.
Eğer hemen vermen gerekmiyorsa hesap açtıktan ve bilgisayara kurduktan sonra Telegram ve Signal da olabilir.
Bir ihtimal WhatsApp. Geçen telefonumun bozulmasından kaynaklı 1 hafta boyunca hiçbir şekilde mobilden WhatsApp'a erişimim olmamasına rağmen PC'de sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyordum. Biraz şansa bağlı.
Onun dışında Discord veya Revolt olabilir.
Eğer hemen vermen gerekmiyorsa hesap açtıktan ve bilgisayara kurduktan sonra Telegram ve Signal da olabilir.
Güzel karşim neden bana miyagi-san gibi laf ebeliği yapıyorsun?
"Telefon bağlantısı gitse bile WhatsApp bağlantısı gitmez" buna dayanarak format attım ve gitti, alternatif olarak hiçbir şey de yapmadım. Ne halt yiyeceğim?
Element hem güvenli hem de birçok platformda çalışabiliyor ayrı olarak tüm mesajlarınız şifreleniyor bir kişi şifrenizi bilerek hesaplarınıza girse bile mesajlarınıza ulaşamıyor kullanacaksan girişte verdiği keyini kaybetme derim.
Element hem güvenli hem de birçok platformda çalışabiliyor ayrı olarak tüm mesajlarınız şifreleniyor bir kişi şifrenizi bilerek hesaplarınıza girse bile mesajlarınıza ulaşamıyor kullanacaksan girişte verdiği keyini kaybetme derim.