A34 Sahibi olduğum için şanslıyım sanırım...
Detaylar
Kim cevapladı?Klasik.
Physic
Üstün
Samsung'un saçma politikası yüzünden. Hala daha diğer rakiplerine göre güçlü bir cihazı Android 11 de bıraktılar. A51 Android 13'e kadar gitti.
Samsung bu saçma politikadan ne zaman vazgeçebilir?Samsung'un saçma politikası yüzünden. Hala daha diğer rakiplerine göre güçlü bir cihazı Android 11 de bıraktılar. A51 Android 13'e kadar gitti.
Physic
Üstün
Samsung bu saçma politikadan ne zaman vazgeçebilir?
Vallahi onu bilmiyorum. Cihaza Custom ROM kuracağım ileri zamanlarda. Exynos 9610'a yazık oluyor.
Android 11 ile çıkan S20FE'nin 14 alması gerekiyordu. Samsung vermeyecek.Samsung'un saçma politikası yüzünden. Hala daha diğer rakiplerine göre güçlü bir cihazı Android 11 de bıraktılar. A51 Android 13'e kadar gitti.
Physic
Üstün
Android 11 ile çıkan S20FE'nin 14 alması gerekiyordu. Samsung vermeyecek.
Bu cihazında 3 büyük Android sistem güncellemesi alması gerekiyordu. Android 9 ile geldi 12'ye gelince Samsung iptal etti. 2023 Mayıs'ta da güvenlik güncellemesi sona erdi.
S20FE'nin 14 alması gerekiyordu. Samsung vermeyecek.
Cihazın performansına bakarsak resmen çöp ediyorlar cihazı. S20FE gayet güçlü bir cihaz. Android 16 gelse yine tik demez.
A34 modelinde ekran 6.6 inç iken neden S20FE'de ekran 6.5 inç? Daha büyük ekranlar görmek isterdim daha üst modellerde... 7 ve 7.5 inç ekranları ne zaman göreceğiz?Bu cihazında 3 büyük Android sistem güncellemesi alması gerekiyordu. Android 9 ile geldi 12'ye gelince Samsung iptal etti. 2023 Mayıs'ta da güvenlik güncellemesi sona erdi.
Cihazın performansına bakarsak resmen çöp ediyorlar cihazı. S20FE gayet güçlü bir cihaz. Android 16 gelse yine tik demez.
2 Ocak 2024 tarihinden itibaren edindiğim yeni telefonum olan Samsung Galaxy A34 5G telefonumun arayüzü:
Eki Görüntüle 8502
iPhone wallpaper
iPhone'a mı ait o? Kendime daha iyi wallpaper bulamadımda... Samsung Store'dan indirdim.
Samsung Galaxy S8'deki animasyonlu gece yıldızlı tema yok A34 için.
Yeni konular
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL