Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Aynı sorundan ben de muzdaribim. Her ay 250 TL ödediğim fatura bu ay 450 TL gelmiş. Turkcell daha pahalı ama. İki arada bir derede kaldık öyle.
Daffy Duck
Üstün
Neden bu kadar şaşırdın ki? Turkcell'de aylık 8GB internet, 1000 dakika ve 250 SMS 330 TL.
SF26
Üstün
20GB internet Turkcell kullanıcısıyım 167TL para veriyorum.Neden bu kadar şaşırdın ki? Turkcell'de aylık 8GB internet, 1000 dakika ve 250 SMS 330 TL.
Daffy Duck
Üstün
Taahhüdün bitince görürsün.20GB internet Turkcell kullanıcısıyım 167TL para veriyorum.
Türk Telekom'a geçin
bireysel.turktelekom.com.tr
Bu tarifelere göz atın.
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!
Daffy Duck
Üstün
Türk Telekom'a geçtim zaten, yapacak bir şey yok.
SF26
Üstün
Taahhüdüm bitince farklı tarifeye geçiyorum. Demokraside çareler tükenmez. Enayi değiliz 1500 lira para verelim 20GB'a.
Benim de tarifem bitsinde ağustos'da geçeceğim.
Başka operatöre geç.
Turkcell 20 GB 180 TL veriyorum. Taahhütüm de 2025'e kadar bitmeyecek.Neden bu kadar şaşırdın ki? Turkcell'de aylık 8GB internet, 1000 dakika ve 250 SMS 330 TL.