HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 2 Beğeniler 866 23 Temmuz 2026 #31 bahtsızkarakter dedi: Artık çift SIM olayı yok diye biliyorum, yani öbür IMEI'ye taksak bile en fazla 4 ay gidecek; 8 ay kullanamayacağız. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Nereden gördünüz hocam? Demek ki yurt dışı iphonelerin işi bitti.
bahtsızkarakter dedi: Artık çift SIM olayı yok diye biliyorum, yani öbür IMEI'ye taksak bile en fazla 4 ay gidecek; 8 ay kullanamayacağız. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Nereden gördünüz hocam? Demek ki yurt dışı iphonelerin işi bitti.
B bahtsızkarakter 68 Uzman Katılım 15 Mayıs 2026 Mesajlar 224 Beğeniler 128 24 Temmuz 2026 #32 HunteX dedi: Gerçekten mi? Nereden gördünüz hocam? Demek ki yurt dışı iphonelerin işi bitti. Genişletmek için tıkla... Yok o başka olaymış ben yanlış anlamışım 4+4 hala var.
HunteX dedi: Gerçekten mi? Nereden gördünüz hocam? Demek ki yurt dışı iphonelerin işi bitti. Genişletmek için tıkla... Yok o başka olaymış ben yanlış anlamışım 4+4 hala var.