Arkadaşlar, Samsung A54 cihazimda csc'yi İsrail (ILO) olarak değiştirdim. 5G'yi aktif etmek icin yapmıştım aslında. Telefon gorusmesi yaparken cagri kaydetme özelliginin geldigini gordum. Bu yasal midir? Kaydetmeyi denedim, calisiyor.
Arkadaşlar, Samsung A54 cihazimda csc'yi İsrail (ILO) olarak değiştirdim. 5G'yi aktif etmek icin yapmıştım aslında. Telefon gorusmesi yaparken cagri kaydetme özelliginin geldigini gordum. Bu yasal midir? Kaydetmeyi denedim, calisiyor. Eki Görüntüle 58893
Arkadaşlar, Samsung A54 cihazimda csc'yi İsrail (ILO) olarak değiştirdim. 5G'yi aktif etmek icin yapmıştım aslında. Telefon gorusmesi yaparken cagri kaydetme özelliginin geldigini gordum. Bu yasal midir? Kaydetmeyi denedim, calisiyor. Eki Görüntüle 58893
Polise delil olarak kullanacaksan yasal. Ama karşıdaki kişinin haberi olması gerek. Kayıt tuşuna basınca karşı tarafa "kayıt başladı" gibi bir ses geliyordu. Xiaomi cihazlarda öyleydi yani. Samsung'ta da aynı şey oluyor mu bilmiyorum.
TELEFON GÖRÜŞMESİ KAYDETMEK YASAL MI ? Muhtemel bir suçun delillendirilmesini temin etmek maksadıyla , bizzat tarafı olduğu bir telefon görüşmesini veya yüzyüze konuşmayı uygun program vs vasıtalar ile sesli veya görüntülü olarak kayıt altına alan ve bu kaydı yargı merciilerine yapac