Benim için en önemli kriter batarya, depolaması, dayanıklılığı. Hele bataryası şöyle 3-4 gün gidecek şekilde ise hiç düşünmeden alırım. Sizin kriterleriniz nelerdir? Ve telefonunuz kriterlerinizi karşılıyor mu?
Akıcılık, yenileme hızı, inanılmaz fazla ısınmaması ve kamera konusunda çok bir şey beklemiyorum. Güncel kullandığım Poco X7 Pro mesela oldukça memnun ediyor. Ha bir de iPhone olmaması.
Evet, Apple’dan nefret ediyorum arkadaşlar. Aynı özellikleri seneler sonra çıkarıyorlar ve iki katı para istiyorlar.

Akıcılık, yenileme hızı, inanılmaz fazla ısınmaması ve kamera konusunda çok bir şey beklemiyorum. Güncel kullandığım Poco X7 Pro mesela oldukça memnun ediyor. Ha bir de iPhone olmaması.
Evet, Apple’dan nefret ediyorum arkadaşlar. Aynı özellikleri seneler sonra çıkarıyorlar ve iki katı para istiyorlar.
Aslında iPhone o kadar pahalı değil ama türkiyede 10 kat daha pahalı bence.Abartmış olabilirim ama böyle kabul edelim.

Hayır, yurt dışında aynı şey yaşanıyor. Sadece marka diye alıyor insanlar maalesef.
Bilmiyom hocam.Amerikada herkes iPhone kullandığı için sanırsam orada çok iPhone alınıyor.

İnsanların çoğu OPPO o fiyata biraz güçsüz işlemci kullandığı için çöp diyor.Ama kamerası çok güzel özellikle bu çöp muamelesi Reno F serilerine yapılıyor.

S25 ile iPhone 17 aynı fiyatta oluyor yurt dısında. Sadece marka diye almıyorlar fiyat yönünden aynı hatta daha uygun olduğu oluyor.
Daha uygun demeyeyim. Aynı olabilir ama bu, sırf marka diye alındığı gerçeğini değiştirmez. Özellikler mesela çok geç geliyor; bu tartışma zaten yurt dışında da çok dönüyor.

Küçücük olsun, minnak olsun, her yere sığsın ve mümkünse nostalji hissetirsin.

Küçük olsun cebe sığsın(6.1 inç ile 5,5 inç arası gayet güzel) arayüz donmasın çok güçlü olması önemli değil. Bataryası 1 günü çıkarsın. Ekranı güzel olsun.