Arkadaşlar, benim bilgisayar şu anda sadece Ethernet ile bağlanıyor. Yeni eve taşındım, her şey bitti fakat telefondaki interneti bilgisayara bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Elimde iPhone yok ama Kişisel Erişim Noktası -> Diğerleri katılabilsin ayarını aç -> Kabloyla bağla. -> PC'de Bu Bilgisayara Güven diye bir şey çıkması lazım. Onu aç. Eğer yanlış bilmiyorsam adımlar böyle.
Elimde iPhone yok ama Kişisel Erişim Noktası -> Diğerleri katılabilsin ayarını aç -> Kabloyla bağla. -> PC'de Bu Bilgisayara Güven diye bir şey çıkması lazım. Onu aç. Eğer yanlış bilmiyorsam adımlar böyle.
Eger Windows kullaniyorsaniz Apple Devices veya iTunes kurun. Bu sirada telefonunuzdan kisisel erisim noktasini acin. iTunes kurulduktan sonra kisisel erisim noktasini telefondan acin ve baska cihazlarin da katilabilecegi ayari acik hale getirin. En son telefonu kabloyla bilgisayara baglatin ve ardindan cihazlarin birbirine trust olmasini saglayin. Bilgisayarin Ethernet bagliymis gibi simge gosterdigini gordugunuzde baglanti saglanmis demektir. iTunes'u Microsoft Store'dan bile kurabilirsiniz.
iOS 26'da bilgisayar Mac degilse iTunes kurulu olmadan USB Tethering yapamazsiniz.
Apple bağlantı kablosunun bir ucunu anakarta, bir ucunu telefona takıyorsun. Ardından telefonunda "Bu cihaza güvenilsin mi?" diye bir uyarı çıkıyor. "Evet" seçeneğini işaretleyip kullanabilirsin.
iPhone 12 Mini ve iPhone 17 cihazlarıı ben bu şekilde bağlıyorum.