Huaqin Technology üretiyormuş Samsung powerbankleri Çin'de. Yani Samsung'un fabrikası değil tabii, Samsung başkasına ürettiriyor. Düzeltmiş olalım.Nerede uretiliyor peki? Ben Samsung'un Powerbankleri hakkinda nerede uretildigine dair bir bilgi bulamadim.
Detaylar
Kim cevapladı?Bütçe sınırım yok dediğim gibi top level bir ürün arıyorum.Sadece watt sınırı var diye biliyorum uçağa almak için. Bütçeniz ne?
Minimum kaç W istersiniz?Bütçe sınırım yok dediğim gibi top level bir ürün arıyorum.
İlginiz için teşekkür ederim, watt konusunda da bir tercihim yok daha doğrusu billinçli değilim. Yalnızca Samsung ve iPhone telefonlarımı şarj edeceğim yani ortalama bir watt değerine sahip kriterlere sahibim herhalde. Yakın gelecekte watt konusunda nasıl bir değişimler olur bunlarında göz önünde bulundurduğum zaman ileriye dönük akıllı bir tercih olmalı diye düşünüyorum. Karar sizin.
İlginiz için teşekkür ederim, watt konusunda da bir tercihim yok daha doğrusu billinçli değilim. Yalnızca Samsung ve iPhone telefonlarımı şarj edeceğim yani ortalama bir watt değerine sahip kriterlere sahibim herhalde. Yakın gelecekte watt konusunda nasıl bir değişimler olur bunlarında göz önünde bulundurduğum zaman ileriye dönük akıllı bir tercih olmalı diye düşünüyorum. Karar sizin.
65W olarak buna bakabilirsiniz.