Asily 34

Üstün
Makaleler
10
Yer
Karabük
Rozet sistemi yenilenmişken bu konuyu tekrar açmak istedim. Çoğu kategoride rozet var. Telefon tavsiyesinde yok. Bence gelirse 45 günde 50 mesaj falan olmalı, belki 100. Çünkü "S25." "17 bakın." gibi mesajlar yazan olabiliyor. Ya da 30 mesaj gibi düşük bir sayı olur, Moderasyon Ekibi tarafından kontrol edilir.

Artı -2 Eksi
Rozet sistemi yenilenmişken bu konuyu tekrar açmak istedim. Çoğu kategoride rozet var. Telefon tavsiyesinde yok. Bence gelirse 45 günde 50 mesaj falan olmalı, belki 100. Çünkü "S25." "17 bakın." gibi mesajlar yazan olabiliyor. Ya da 30 mesaj gibi düşük bir sayı olur, Moderasyon Ekibi tarafından kontrol edilir.
Yani aslında İPhone ve Android için var ama bence gelebilir artıladım.

Eksileyenler neden eksilediğinizi söyleseniz keşke. Belki de yanlış anladınız.
Sayısal şart koymak kaliteyi artırmaz sadece rozet almak için mesaj kasma yarışı başlar. Kullanıcılar her konunun altına içi boş veya ezber tavsiyeler yazarak sayıya ulaşmaya çalışır. Sistem bilginin doğruluğunu ölçemediği için sırf çok yazdı diye donanım bilgisi sığ kişilere rozeti verilmiş olur bu da bence kategoriyi sadece kalitesiz mesajla doldurur.

Bir de bu öneriyi acmayı ne zaman bırakıcaksın :D .

Planlanmıyor hocam acma artık kacıncı öneri konusu bu.

Rozet sistemi yenilenmişken bu konuyu tekrar açmak istedim. Çoğu kategoride rozet var. Telefon tavsiyesinde yok. Bence gelirse 45 günde 50 mesaj falan olmalı, belki 100. çünkü "s25." "17 bakın." gibi mesajlar yazan olabiliyor. Ya da 30 mesaj gibi düşük bir sayı olur, moderasyon ekibi tarafından kontrol edilir.

Moderasyon ekibi de herkesin tek tek 30 mesajını kontrol edecek? Önerme için rozet getirilmesi saçma bence. Bende o zaman sırf bir modeli sevdim diye rastgele öneriler yapayım bana da rozet verilsin. Zaten çoğu rozetin çözüme göre güncellenmesinin sebebi buydu.

Sayısal şart koymak kaliteyi artırmaz sadece rozet almak için mesaj kasma yarışı başlar. Kullanıcılar her konunun altına içi boş veya ezber tavsiyeler yazarak sayıya ulaşmaya çalışır. Sistem bilginin doğruluğunu ölçemediği için sırf çok yazdı diye donanım bilgisi sığ kişilere rozeti verilmiş olur bu da bence kategoriyi sadece kalitesiz mesajla doldurur.

Bir de bu öneriyi acmayı ne zaman bırakıcaksın :D .

Planlanmıyor hocam acma artık kacıncı öneri konusu bu.
Bence mesaj yerine yardım eden kişilere manuel verilmeli.

Gayet anladım ve eksi verdim çünkü gerek yok. "17 alın" da direkt bir öneridir. Neden diye sorarım ben de genelde bu tarz durumlarda.

Hocalarım rozet eklenir sistem değiştirilebilir. Geçenki konuda bunlar dendi çözüm buldum sundum şuan. Rozet sistemi de yenilenince konuyu tekrar açmak istedim.

Gayet anladım ve eksi verdim çünkü gerek yok. "17 alın" da direkt bir öneridir. Neden diye sorarım ben de genelde bu tarz durumlarda.
Geçen de tam tersi oldu mesela. Moderasyon ekibi buna göre ayarlar. Bir sistem bulunur. Ben sadece rozetin eklenmesini istiyorum.

Hocalarım rozet eklenir sistem değiştirilebilir. Geçenki konuda bunlar dendi çözüm buldum sundum şuan. Rozet sistemi de yenilenince konuyu tekrar açmak istedim.

Geçen de tam tersi oldu mesela. Moderasyon ekibi buna göre ayarlar. Bir sistem bulunur. Ben sadece rozetin eklenmesini istiyorum.
Rozet sisteminin en temelini oluşturan alanlar onlar olduğu için sistemi değişti.
Telefon kategorisindeki durum ekipmandaki gibi öneri bazlı lâkin orada fiyata bağlı öneri sayısı arttığı için rozet eklenmesi mantıklı bulunmamış olabilir, eklenirse bile 150 mesaj+200 beğeni gibi bir oto sistemle kontrol edilir gibi.