Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Günlük kullanımda Samsung Watch 6 kullanıyorum. Test amaçlı başka bir Watch 6'yı telefonuma bağlayıp kurduktan sonra kendi saatimi bağladım. Saati yeni telefona aktar seçeneği ile tekrar aktif ettim fakat aynı Wi-Fi ağına bağlı olmalarına rağmen uzaktan bağlantı çalışmıyor. Ne yapabilirim?
Sorunu çözdüm. Önce telefonumdaki saatle ilgili olan tüm uygulamaları silip telefonu yeniden başlattım, ardından saati sıfırladım. Samsung Wearable uygulamasını kurup saati yeni almış gibi kurulum yaptım. Sonuç olarak, sorunum çözüldü.
Galaxy Wearable üzerinde tanıtılmış olarak kaldığı için bağlanabiliyorsunuz, uzaktan bağlantı kuramazsınız çünkü yeni cihaza bağlan diyerek akıllı saat tarafında diğer aygıtlara olan izni kesmiş oluyorsunuz.
Galaxy Wearable üzerinde tanıtılmış olarak kaldığı için bağlanabiliyorsunuz, uzaktan bağlantı kuramazsınız çünkü yeni cihaza bağlan diyerek akıllı saat tarafında diğer aygıtlara olan izni kesmiş oluyorsunuz.
Uzaktan bağlanabilmek için yeni cihaza bağlan demeden cihaz ile eşleştirilmiş halde olması lazım. Yeni cihaza bağlan dediğinizde güvenlik amaçlı uzaktan bağlantı ile adınıza işlem yapamıyor.
Sorunu çözdüm. Önce telefonumdaki saatle ilgili olan tüm uygulamaları silip telefonu yeniden başlattım, ardından saati sıfırladım. Samsung Wearable uygulamasını kurup saati yeni almış gibi kurulum yaptım. Sonuç olarak, sorunum çözüldü.