Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Oynamak istediğim oyunlar şu şekilde genel olarak.
  • Bully.
  • Resident Evil 4
  • Metal Gear Solid 3 | snake eater.
  • Devil May Cry 3
  • NFS Most Wanted
Başka gelmedi aklıma şu anlık.

@Simon

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamak istediğim oyunlar şu şekilde genel olarak.
  • Bully.
  • Resident Evil 4
  • Metal Gear Solid 3 | snake eater.
  • Devil May Cry 3
  • NFS Most Wanted
Başka gelmedi aklıma şu anlık.

@Simon
Bunu deneyin hocam.

Birde bu var. ROM gerekiyor sadece.

Bunu deneyin hocam.

Bir de bu var. ROM gerekiyor sadece.

Bilgim 0 bu konularda, ne nasıl yapılıyor fikrim yok. Bir de @Simondan dinleyeyim bakalım.

Bilgim 0 bu konularda, ne nasıl yapılıyor fikrim yok. Bir de @Simondan dinleyeyim bakalım.
Hocam şimdi attığım programda bir sürü emulatör var. Oyunlarının PS2 olduğunu varsayıyorum. Attığım RetroArch programında bir sürü emulatörler var. Sadece ROM dosyası lazım. Onu internette bulabilirsiniz. Eğer atarsam kaldırırlar linki.

Hocam şimdi attığım programda bir sürü emulatör var. Oyunlarının PS2 olduğunu varsayıyorum. Attığım RetroArch programında bir sürü emulatörler var. Sadece ROM dosyası lazım. Onu internette bulabilirsiniz. Eğer atarsam kaldırırlar linki.

Neden kaldırsınlar? Sonuç olarak konunun amacı bu sayılır.

Bu Video'yu atlamadan izlersen yaparsin. Romlari @Wartz hangi siteden indirebilecegini paylasmis.

Bu Video'ya da bakabilirsin.

Şimdi, patch file kısmına nethersx2 dosyasını seçeceğim, ROM kısmına siteden yüklediğim oyunun ROM'unu seçeceğim ancak output file kısmına ne seçeceğimi tam anlamadım.
Bilgisayara gerek yok hocam indirmek için.

Bir de anlamadığım, GitHub sayfasında sadece emülatörü yükleyip çalışırsanız yeter diyor sanki.