Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bunu deneyin hocam.Oynamak istediğim oyunlar şu şekilde genel olarak.
Başka gelmedi aklıma şu anlık.
- Bully.
- Resident Evil 4
- Metal Gear Solid 3 | snake eater.
- Devil May Cry 3
- NFS Most Wanted
@Simon
RetroArch
RetroArch is a frontend for emulators, game engines and media players. It enables you to run classic games on a wide range of computers and consoles through its slick graphical interface. Settings are also unified so configuration is done once and for all.
www.retroarch.com
Birde bu var. ROM gerekiyor sadece.
Ethem Efe
Üstün
Bunu deneyin hocam.
RetroArch
RetroArch is a frontend for emulators, game engines and media players. It enables you to run classic games on a wide range of computers and consoles through its slick graphical interface. Settings are also unified so configuration is done once and for all.www.retroarch.com
Bir de bu var. ROM gerekiyor sadece.
Bilgim 0 bu konularda, ne nasıl yapılıyor fikrim yok. Bir de @Simondan dinleyeyim bakalım.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam şimdi attığım programda bir sürü emulatör var. Oyunlarının PS2 olduğunu varsayıyorum. Attığım RetroArch programında bir sürü emulatörler var. Sadece ROM dosyası lazım. Onu internette bulabilirsiniz. Eğer atarsam kaldırırlar linki.Bilgim 0 bu konularda, ne nasıl yapılıyor fikrim yok. Bir de @Simondan dinleyeyim bakalım.
Ethem Efe
Üstün
Hocam şimdi attığım programda bir sürü emulatör var. Oyunlarının PS2 olduğunu varsayıyorum. Attığım RetroArch programında bir sürü emulatörler var. Sadece ROM dosyası lazım. Onu internette bulabilirsiniz. Eğer atarsam kaldırırlar linki.
Neden kaldırsınlar? Sonuç olarak konunun amacı bu sayılır.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Neden kaldırsınlar? Sonuç olarak konunun amacı bu sayılır.
Reklam engelleyici kullanın.
Ethem Efe
Üstün
Reklam engelleyici kullanın.
Tam olarak bilmediğim için sormak gerek kusura bakmayın, ROM için bilgisayar gerekliydi değil mi? Baştan sona ne yapacağımı açıkçası hiç bilmiyorum.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bilgisayara gerek yok hocam indirmek için.Tam olarak bilmediğim için sormak gerek kusura bakmayın, ROM için bilgisayar gerekliydi değil mi? Baştan sona ne yapacağımı açıkçası hiç bilmiyorum.
Ethem Efe
Üstün
Bu Video'yu atlamadan izlersen yaparsin. Romlari @Wartz hangi siteden indirebilecegini paylasmis.
Bu Video'ya da bakabilirsin.
Şimdi, patch file kısmına nethersx2 dosyasını seçeceğim, ROM kısmına siteden yüklediğim oyunun ROM'unu seçeceğim ancak output file kısmına ne seçeceğimi tam anlamadım.
Bir de anlamadığım, GitHub sayfasında sadece emülatörü yükleyip çalışırsanız yeter diyor sanki.