Evet gerçekten de öyle
Uzman
Yurt dışı alışveriş kapanmasaydı CX 31993 çipli bir DAC alacaktım.
Yıllardır G5'in kutusundan çıkan Bang& Olufsen DAC'i kullanıyorum, o da bir alternatif olabilir sahibindenden bulunabilir.Bu. CX 31993 cipe sahip. Fakat no-name markalardan daha iyi. NiceHCK iyi bir marka.
![]()
NiceHCK NK1 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Sahibinden'de bulursan link atar misin? Alternatif olarak degerlendirilmesi guzel olur.Yıllardır G5'in kutusundan çıkan Bang& Olufsen DAC'i kullanıyorum, o da bir alternatif olabilir sahibindenden bulunabilir.
İşte tam aradığım şey teşekkürlerBu. CX 31993 cipe sahip. Fakat no-name markalardan daha iyi. NiceHCK iyi bir marka.
![]()
NiceHCK NK1 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Rica ederim. Hayirli olsun simdiden.