Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere telefonda çıkan tüm reklamları uygulama, oyun, web tarayıcısında izlediğiniz bir video, YouTube reklamları aklınıza gelen her şeyi nasıl engelleyebileceğinizi göstereceğim. ilk önce Google Play Store'dan Blokada 5S uygulamasını indiriyoruz, ardından uygulamaya VPN ve istediği izinleri veriyoruz ve ardından ortadaki açma tuşuna basıyoruz. Tebrikler artık interneti kapatmadan reklam görmeyeceksiniz. Blokada'yı kapatmak için ise üstte çıkan bildirimden kapat veya uygulama içindeki Power butonuna tıklayabilirsiniz. Bu kadar basit. İyi günler.

Hocam ek bir çözüm de önermek isterim: Telefon ayarlarından DNS seçtikten sonra sunucu adresi "dns.adguard.com" yapılabilir. Bu şekilde de reklamlar önlenmiş olur.

Ben de aynı methodu kullanıyorum ama mobil veriye geçince bu özelliği kullanamıyorum, tahminimce Vodafone kaynaklı.

Ben de aynı methodu kullanıyorum ama mobil veriye geçince bu özelliği kullanamıyorum, tahminimce Vodafone kaynaklı.

Hocam ben ceza yemişdim ondan dolayı mesaj atamadım özür dilerim büyük ihtimalle Vodafone blokadanın bağlanmaya çalıştığı DNS serverine bağlanmaya izin vermediğinden oluyor bu.

Pil tüketimine etkisi negatif hocam. Tek kötü yanları o bu programların.

Hocam ben ceza yemişdim ondan dolayı mesaj atamadım özür dilerim maalesef hocam.

Hocam ek bir çözüm de önermek isterim: Telefon ayarlarından DNS seçtikten sonra sunucu adresi "dns.adguard.com" yapılabilir. Bu şekilde de reklamlar önlenmiş olur.

Hocam ben ceza yemişdim ondan dolayı mesaj atamadım özür dilerim.
Hocam bunu yaparken ağ ayarlarını bozabiliriz teh👍li bir işlem yani bence blokada daha sağlam.

Ayrı saçma sapan programlar indirileceğine böyle AdGuard gibi daha güvenilir bir yöntem kullanmayı öneriyorum bende.

Ayrı saçma sapan programlar indirileceğine böyle AdGuard gibi daha güvenilir bir yöntem kullanmayı öneriyorum bende.

Hocam reklamlı mobil oyunları oynarken de AdGuard kullanırsınız herhalde.

Hocam AdGuard bu uygulamaya göre daha kötü şu anda gelişmemiş ondan dolayı da blokada daha iyi.