Capone

Uzman
Honor 90 telefon kullanmıyorum, Wi-Fi 6 destekliyor. Evde İnternete bağlanınca sürekli kopma yapıyor, anlamadım bir türlü. Babamın telefonundan da denedim o da Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyor, onda sıkıntı yok bende oluyor ama başka İnternete bağlanınca sıkıntı olmuyor. Telefonun Wi-Fi ayarında mı sıkıntı var çözemedim. Müşteri hizmetlerini arıyorum Türk Telekom güncelleme vs atıyorlar düzeliyor gibi oluyor sonra yeniden başlıyor. En az 3 4 defa Telekom tarafından modem de değişti.

Hızda bir sıkıntı yok.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251116_095312_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
    Screenshot_20251116_095312_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp
    526,4 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme girip WiFi kanalını sabitlemeyi, WiFi modunu sadece AC olarak değiştirmeyi, 2.4 ve 5 Ghz ağların isimlerini ayırmayı denediniz mi?

Telefonda ağ ayarlarını Buetooth Wi-Fi ayarlarını sıfırla olmaza tüm ayarları sıfırla. Fabrika ayarları değil dikkat et Olmaza tamirciye göster.

Modeminin ayarlarından Band steering kapatmayı deneyebilirsin.
Ben de Türk Telekom kullanıyorum ve iPhone cihazımda sürekli Wi-Fi kopuyordu. Bu şekilde çözmüştüm.

Telefonda ağ ayarlarını Buetooth Wi-Fi ayarlarını sıfırla olmaza tüm ayarları sıfırla. Fabrika ayarları değil dikkat et Olmaza tamirciye göster.
garantisi var telefonun
dediğini anladım'da bağlanırken yok tek bağlanıyor 5 ghz olarak modem değiştirirken adam demişti birleşik bu dedi ayrı ayrı yok dedi

şimdi sıfırladım ağ bağlantılarını devam edicek mi bakalım kopma

Modeminin ayarlarından Band steering kapatmayı deneyebilirsin.
Ben de Türk Telekom kullanıyorum ve iPhone cihazımda sürekli Wi-Fi kopuyordu. Bu şekilde çözmüştüm.
not aldım bunu şimdilik ağ bağlantılarını sıfırladım tekrar olursa öyle yapıcam

Son düzenleme: