Koneko Toujou 50

Bilgin
Yer
Cehennemin dibi
Telefonun şarj soketi bozuk bilgisayara bağladığımda gözükmüyor. Normalde AnyDesk'le aktarıyordum o da bir anda hata veriyor. Siz ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?

Resim atacaksan Whatsapp'tan kendine at, bilgisayardan direkt gözüküyor saniyesinde.
Müzik atacaksan Bluetooth kullanabilirsin laptop değilse özellik yoksa bir alttaki uygulanabilir.
Telefon içindeki SD kartı çıkartıp Micro SD Card okuyucu ile bilgisayara bağlayıp büyük boyutlu dosyalarını hızlı aktarabilirsin.

Benim kullandığım yöntemler bunlar özellikle telefona film falan atacaksam SD cardı çıkartıp içine atarım.

Resim atacaksan WhatsApp'tan kendine at, bilgisayardan direkt gözüküyor saniyesinde.
Müzik atacaksan Bluetooth kullanabilirsin laptop değilse özellik yoksa bir alttaki uygulanabilir.
Telefon içindeki SD kartı çıkartıp Micro SD Card okuyucu ile bilgisayara bağlayıp büyük boyutlu dosyalarını hızlı aktarabilirsin.

SD kart okuyucum yok hocam olsa zaten onunla yapacaktım. Video atacağım kalite kaybı olmasın istiyorum zaten telefon yeterince kötü çekiyor.

Kasada Bluetooth ve Wi-Fi yok.