Selam. Büçem yetmesine rağmen ailem tablet almama izin vermiyor. Bilgisayarda ise evimizde bilgisayar olmasına rağmen bilgisayarı kulanmam yasak. Tek seceneğim olarakda telefon kalıyor elimde. Kısacası telefondan ders calışmak mümkün mü? Verimli mi? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
ÖSYM sinavlari icin kitap alip calis telefondan daha etkili aklinda kalir. Gecen KPSS'ye sadece telefondan calistim bir onceki aldigimdan daha dusuk aldim kendime guvenerek.
Loutermilch
Başarılı
Gerçekten çalışmak isteyen adam antik mısır tabletleriyle bile çalışır.
Telefondan niye ders calisilmasin onu anlamadim, boyle bi' soruyu sormak bile saçma bence. Kaynaga erisim olan her yerden calisabilirsin.
Önemli olan calışmaktan ziyade verim alabilmek bir kişi 2-3 tane kitap defteri ile caljşır diğeri 1 bilgisayarı 1 defteri ile calışır örnek olarak sınav 100 üzerinden değerlendiriliyor olarak sayalım 1.kişi sınavdan 100 puan alacakmış gibi gözükür ama sadece 20 alır diğer kişi sınava hiç calışmamış sadece calışmış gibi yapmış gibi gözükür ama sınavdan 100 alır örnek olarak.
Konuyu tam okumadınız galiba hocam.
Gerçekten çalışmak isteyen adam antik mısır tabletleriyle bile çalışır.
Önceki 1-2 mesajdanda belirdiğim gibi önemkş olan calışmaktan ziyade verim alabilmek.
Loutermilch
Başarılı
Alınır hocam eğer kendinizi telefondaki diğer şeylere kaptırmazsanız. Ders saati ile takılma saatinin ayrımını yaparsanız en azından konu anlatım videoları gayet verimli olur. Ekrana yazıp çizip bol bol soru çözmek istiyorsanız bilemiyorum.Önceki 1-2 mesajdanda belirdiğim gibi önemkş olan calışmaktan ziyade verim alabilmek.
Konuyu okudum, anladım. Demek istediğim bilgisayar var iken tablet, telefon kullanmaya gerek yok, bence en verimli bilgisayar ile çalışılıyor. Ailenin neden yasakladığını bilmiyorum ama ders çalışman içinde kullanmana izin vermiyorlarsa otur bir konuş derdini anlat bence ailene. Tablet telefona göre daha verimli daha geniş ekran, çizersin, yazarsın.Önemli olan calışmaktan ziyade verim alabilmek bir kişi 2-3 tane kitap defteri ile caljşır diğeri 1 bilgisayarı 1 defteri ile calışır örnek olarak sınav 100 üzerinden değerlendiriliyor olarak sayalım 1.kişi sınavdan 100 puan alacakmış gibi gözükür ama sadece 20 alır diğer kişi sınava hiç calışmamış sadece calışmış gibi yapmış gibi gözükür ama sınavdan 100 alır örnek olarak.
Konuyu tam okumadınız galiba hocam.
Önceki 1-2 mesajdanda belirdiğim gibi önemkş olan calışmaktan ziyade verim alabilmek.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-