Elbette sınav renkli kalemlerle kazanılmaz; ancak herkesin çalışma yöntemi farklıdır. Önemli olan kullanılan kalem değil, bilginin gerçekten öğrenilip öğrenilmediğidir.Tabii gerçek öyle, çalışmak kadar kendine inanmak lazım. Fakat inansanda çalışmıyosan başaramazsın.
Sınav renkli kalemler ile kazanılmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?Andrea Kimi Antonelli 60
Yetkin
Yazılarda kalemde siyah kırmızı ve mavi kalem bulundururum yanımda birisi başlık diğer önemli yerler için.
- Makaleler
- 1
Yazılarda kalemde siyah kırmızı ve mavi kalem bulundururum yanımda birisi başlık diğer önemli yerler için.
Ben zaten renkli kalem kullanıp anlamayanlar için demiştim. Bana test çözerken kalem ve silgi yetiyor birde uç kutusu.Elbette sınav renkli kalemlerle kazanılmaz; ancak herkesin çalışma yöntemi farklıdır. Önemli olan kullanılan kalem değil, bilginin gerçekten öğrenilip öğrenilmediğidir.
Öğretmek öğrenmektir ama video çekenlerin amacı biraz gelir elde etme durumu olması olabilir mi?
Olabilir, içerik üretip gelir elde etmek istemeleri normal. Ancak video çekmek öğretmekle aynı şey değil; asıl önemli olan çalışılan konunun gerçekten öğrenilmesi düşüncem.
- Makaleler
- 1
Hocam ekonomi öğrencisiniz, bence kazanmıyorlardır para.Olabilir, içerik üretip gelir elde etmek istemeleri normal. Ancak video çekmek öğretmekle aynı şey değil; asıl önemli olan çalışılan konunun gerçekten öğrenilmesi düşüncem.
Ben onların öğrendiklerini düşünmüyorum.Öğretmek öğrenmektir ,ama video çekenlerin amacı biraz gelir elde etme durumu olması olabilir mi ?
Hocam ekonomi öğrencisiniz, bence kazanmıyorlardır para.
Ben onların öğrendiklerini düşünmüyorum.
Tabii, başlangıçta gelir elde etmeleri kolay olmaz. Uzun süre kendilerini geliştirip sosyal medyanın kurallarına ayak uydurmaları gerekir.
- Makaleler
- 1
Bence gereksiz sosyal medyadan para kazanmak bana öyle geliyor.Tabii, başlangıçta gelir elde etmeleri kolay olmaz. Uzun süre kendilerini geliştirip sosyal medyanın kurallarına ayak uydurmaları gerekir.
i5 7500F 60
Yetkin
Bence her şeyden önce biraz ilgi ve dahada önemlisi kafa lazım bu işlerde.Tabii gerçek öyle, çalışmak kadar kendine inanmak lazım. Fakat inansanda çalışmıyosan başaramazsın.
Bence gereksiz sosyal medyadan para kazanmak bana öyle geliyor.
Kişiden kişiye değişir bence. Düzenli emek verip faydalı içerik üreten biri için sosyal medyadan para kazanmak bence gereksiz değil.