Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Xash3D, CS16Client ve Half-Life klasöründeki cstrike, valve klasörleri lazım, bunları telefonun ana dizinine atıp oyun üzerinden belirttiğiniz zaman girebiliyorsunuz.
Teoride Crack destekleyen PC sunucularına bile girebilmeniz lazım, ama LAN üzerinden tabii ki 32 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz.
HDDKullanıyorum
Üstün
Merhaba kuzenimle ben CS 1.6 oynamak istiyoruz fakat kuzenimde bilgisayar yok. Bizde telefona kuralım dedik xash3D uygulamasını da indirdik fakat kurulumunu bilmiyoruz. Bir de iki kişi olarak oynayabiliyor muyuz?
Winlator kullanabilirsiniz belki.
Jennifer
Üstün
Xash3D, CS16Client ve Half-Life klasöründeki cstrike, valve klasörleri lazım, bunları telefonun ana dizinine atıp oyun üzerinden belirttiğiniz zaman girebiliyorsunuz.
Teoride Crack destekleyen PC sunucularına bile girebilmeniz lazım, ama LAN üzerinden tabii ki 32 kişiye kadar oynayabiliyorsunuz.
Bruhistan
Başarılı
Hocam benimki neyse yeterlidir de kuzenimin ki kaldırır mı acaba? (Telefonu Redmi Note 8)
Bilgisayarımda Counter Strike 1.6 dosyasından cstrike ile valve dosyası var. Dosyalarını telefona attım. Hangisinden girmem lazım Xash3D'den mi yoksa CS16Client'tan mı?Xash3D, CS16Client ve Half-Life klasöründeki cstrike, valve klasörleri lazım, bunları telefonun ana dizinine atıp oyun üzerinden belirttiğiniz zaman girebiliyorsunuz.
Jennifer
Üstün
Xash3D üzerinden oyunu ilk kez çalıştırıp kapattıktan sonra CS16Client üzerinden girmeniz lazım.Hocam benimki neyse yeterlidir de kuzenimin ki kaldırır mı acaba? (Telefonu Redmi Note 8)
Bilgisayarımda Counter Strike 1.6 dosyasından cstrike ile valve dosyası var. Dosyalarını telefona attım. Hangisinden girmem lazım Xash3D'den mi yoksa CS16Client'tan mı?
Jennifer
Üstün
Mobil için yapılmış sunucular var, LAN üzerinde de zaten yukarıda söyledim.Peki serverlar'a falan girebiliyor muyuz? LAN ile oynamak mümkün mü?
Goldsource konusuna gelirsek, halen deneysel ve her sunucuda çalışma garantisi yok o yüzden çok bir şey beklemeyin.
Bruhistan
Başarılı
Teşekkürler hocam yardımlarınız için.Mobil için yapılmış sunucular var, LAN üzerinde de zaten yukarıda söyledim.
Goldsource konusuna gelirsek, halen deneysel ve her sunucuda çalışma garantisi yok o yüzden çok bir şey beklemeyin.
Ah ulan nereden nereye be eskiden İnternet Kafe'nin buz gibi sandalyelerde titreye titreye oynadığımız oyun bugünlerde ise elimizin altında devir çabuk değişiyor maalesef.
Son düzenleme:
Jennifer
Üstün
Hocam 32MB VRAM isteyen bir oyundan bahsediyoruz, Android portu 2015'den beri varAh ulan nereden nereye be eskiden İnternet Kafe'nin buz gibi sandalyelerde titreye titreye oynadığımız oyun bugünlerde ise elimizin altında devir çabuk değişiyor maalesef.
Black Plague
Uzman
Hocam aynı zamanda oyun assetleri aynı olduğu için PC'deki LAN kısmındada gözükür fakat giriş yapamazsınız. Bu arada Xash3D'nin PC sürümüde var. Geliştirici az daha uğraşsa tam GoldSource kıvamını tutturabilir ileri zamanlarda. Böylece PC serverlerine giriş yapabiliriz.Teşekkürler hocam yardımlarınız için.
Ah ulan nereden nereye be eskiden İnternet Kafe'nin buz gibi sandalyelerde titreye titreye oynadığımız oyun bugünlerde ise elimizin altında devir çabuk değişiyor maalesef.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri