Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Cihaz
Samsung Galaxy A51
Ozellikle disaridayken aşırı isiniyor, ben de buzdolabinda birakiyorum. Kimi zaman 15 dakika, bunun zarari olur mu? Baska turlu nasıl soguturum?

Çözüm
Olur tabii ki, nemlenecek telefon ve bu ciddi sorunlara yol acabilir, oksitlenme durumuyla da karsilasabilirsiniz. Yapmayin.

Cok isinip uyari verdigi zaman telefonu tamamen kapatip bekleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
@umut Hocam, ilk attiginiz mesaja ekleme yapin da cozum oalrak isaretleyeyim.

"Cok isinip uyari verdigi zaman telefonu tamamen kapatip bekleyebilirsiniz. " su sekil bir ekleme yaparsaniz cozum olarak isaretledigimde sonradan konuya bakan kisiler icin iyi olur.

Bir de disaridayken gercekten yanacak gibi oluyor, cantamda buzlu su oluyor sisede, icmek icin aldigim. Onunla yan yana koyuyorum. Artik onda da bir sey olmaz degil mi?

Disarida derken gunesl atlinda kullaninca vs.
Ben evdeki beton parkeye birakiyorum yavas yavas soguyor deli isindiginda, disarida ozellikle dediginiz gibi telefon alev topuna donuyor. O zaman bir sey yapamiyorum ama bir sorun olmadi sicakliktan yana su ana kadar, 60Hz lock yedim sadece. Normalde cihaz 120.

Ben evdeki beton parkeye birakiyorum yavas yavas soguyor deli isindiginda, disarida ozellikle dediginiz gibi telefon alev topuna donuyor. O zaman bir sey yapamiyorum ama bir sorun olmadi sicakliktan yana su ana kadar, 60Hz lock yedim sadece. Normalde cihaz 120.

Yani hocam sabah 12'de cikiyorum aksama kadar disaridayim. Bence bu sure icinde zarar gorebilir. Telefonla birini arayip sonra cantamdaki suyun yanina koyuyorum direkt. Bir dahakine araya bir bez koyarim ama suyun yanina ko9ymadan kullanmam bence imkansiz. Zaten cepte dursa hem o hem ben yanariz.

Dostum bence buzluğa koymalısın. 1 saat idealdir. Ne kadar yakın zamanda bozulursa o kadar iyi. Hem sen kurtulmuş olursun hem telefon. Buzlukta yer yok diyorsan normal dolap da idealdir.