Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Herkese iyi günler. Dün akşam telefonum kendini iOS 26 sürümüne geçirdi. Bugün Instagram'da bir arkadaşıma fotoğraf atacaktım. Fotoğraflarımı albümlüyorum çünkü karışıyorlar. Instagram DM'de albümler sekmesi yok olmuş. Bunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen var mı? Instagram'ım güncel ve sil yükle yaptım fakat sorun düzelmedi. Normalde mavi ile işaretlediğim alanda fotoğraf albümlerimizi görebiliyorduk fakat iOS 26 yüklediğimden beri yok.
Herkese iyi günler. Dün akşam telefonum kendini iOS 26 sürümüne geçirdi. Bugün Instagram'da bir arkadaşıma fotoğraf atacaktım. Fotoğraflarımı albümlüyorum çünkü karışıyorlar. Instagram DM'de albümler sekmesi yok olmuş. Bunu yaşayan var mı veya çözümünü bilen var mı? Instagram'ım güncel ve sil yükle yaptım fakat sorun düzelmedi. Normalde mavi ile işaretlediğim alanda fotoğraf albümlerimizi görebiliyorduk fakat iOS 26 yüklediğimden beri yok.
Instagram DM'de albümler sekmesinin kaybolmasıyla ilgili bazı çözüm önerileri:
1. Uygulamayı Güncelleyin:
- App Store'a gidin.
- Instagram uygulamanızı kontrol edin ve en son güncellemeleri yükleyin.
2. Cihazı Yeniden Başlatın:
- Telefonunuzu kapatıp açmayı deneyin. Bu bazen geçici hataları çözebilir.
3. Instagram Uygulamasını Kaldırıp Yeniden Yükleyin:
- Instagram uygulamasını kaldırın.
- App Store'dan yeniden yükleyin.
4. Cihaz Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ayarlar > Gizlilik > Fotoğraflar kısmından Instagram’ın fotoğraflara erişim iznini kontrol edin.
- Gerekirse erişimi kapatıp açın.
5. Önbelleği Temizleme (Varsa):
- Uygulama ayarlarına gidip "Önbelleği Temizle" seçeneğini arayın (bu seçenek bulunmuyorsa genellikle yalnızca yeniden yüklemek yeterlidir).
6. Apple Destek ile İletişime Geçin:
- Eğer sorun devam ediyorsa, Apple destek birimi ile iletişim kurarak iOS 26 sürümüyle ilgili bilinen bir sorun olup olmadığını öğrenin.
Sorununuz devam ederse, lütfen daha fazla detay sağlayın.