PC bozulduğu zaman DeX modu açıp klavye fare monitör bağlayıp oyun oynuyordum kesinti olmuyordu ucuz olmasına ve çok ısınmasına rağmen.
Şarj etme kısmında şöyle bir şey var benim cihazımı şarj ediyor olarak göstersede hiç şarj dolmuyor veya azalmıyordu.
Saatlerce oyun video dizi gibi bir kullanımda.
Spigen ve belkin i deneyimlemedim ama daha iyi oldukları aşikar.
Laptopun yerini tutabilir.
Bu dex olayı nedir?
Benim telefonum Poco X3 Pro.
Bu anlamda Samsung Dex konusu bende de çalışır mı?
PC bozulduğu zaman DeX modu açıp klavye fare monitör bağlayıp oyun oynuyordum kesinti olmuyordu ucuz olmasına ve çok ısınmasına rağmen.
Şarj etme kısmında şöyle bir şey var benim cihazımı şarj ediyor olarak göstersede hiç şarj dolmuyor veya azalmıyordu.
Saatlerce oyun video dizi gibi bir kullanımda.
Spigen ve belkin i deneyimlemedim ama daha iyi oldukları aşikar.
Laptopun yerini tutabilir.
Spigen 3.999 TL'lik ürünü sipariş ettim. Biraz daha iyi olduğunu düşündüm.
Teşekkürler samimi öneriler için 🙏

Samsung s serisinde olan Windows masaüstüne benzer bir özellik.

Telefonunuzun mhl desteği var mı kontrol ettiniz mi?

Bu anlamda Samsung DeX konusu bende de çalışır mı?

En başından telefonunuzu belirtmeniz gerekiyordu siz DeX mode yazınca konu içine bende s serisi Samsung kullandığınızı sandım.

POCO X3 Pro da mhl desteği yok. Kablolu görüntü aktarımı yapamazsınız.

Son düzenleme:

En başından telefonunuzu belirtmeniz gerekiyordu siz DeX mode yazınca konu içine bende s serisi Samsung kullandığınızı sandım.

YouTube üzerinden bunun yapıldığına dair videolar izledim. Mümkün olduğu görülüyor.

Düzeltme:

Hayır MHL kablo desteği yokmuş.

Bu durumda yaptığım bütün masraflar boşa mıydı? 15.000 TL masrafı boşa mı yaptım ben şimdi?

Yapay zekaya daha net anlaşılsın diye konu metnini düzelt demiştim o da her şeyi berbat etti.

Dex ile uzaktan yakından bir ilgim yok ki benim. Telefonumun markasını yazmadım mi konuya onu da bilmiyorum. Kafam allak bullak oldu. Akşama kadar ağır işlerde çalışıyorum ve demek ki dikkat etmemişim.

Keşke en başta bana telefonumu sorsaydınız.

Son düzenleme: