- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Uzman
Konu sahibini savunmak için demiyorum ama kendisi komedyen değil ki? Neden bizi güldürme zorunluluğu olsun? Bence de komik değil ama çok üstüne gitmişsiniz.
Tüm sorun şaka yapması değil. Ortada sorun olmaması büyük sorun. Üstüne yaptığı şeyi bize şaka diye sunması.
PCuzmani
Çalışkan
Bir şaka denemesi yaptım üstüme 8 kişi atladilar!Konu sahibini savunmak için demiyorum ama kendisi komedyen değil ki? Neden bizi güldürme zorunluluğu olsun? Bence de komik değil ama çok üstüne gitmişsiniz.
Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
Reis, neden bazılarını bu kadar abartmış ya? Tamam, komik değildi de geç, daha niye boş yapıyorsunuz?
PCuzmani
Çalışkan
Buradaki şakam telefonum kırıldı diye ekran görüntüsü atmam komik değil diyorsunuz, zorbalamayın yani, yeter ama.Tüm sorun şaka yapması değil. Ortada sorun olmaması büyük sorun. Üstüne yaptığı şeyi bize şaka diye sunması.
Son düzenleyen: Moderatör:
RamKokusuSeven
Uzman
Hocam, şaka yok ortada şaka bitmiş yok.Buradaki şakam telefonum kırıldı diye ekran görüntüsü atmam komik değil diyorsunuz, zorbalamayın yani, yeter ama.
PCuzmani
Çalışkan
Beğenmemiş olmayabilirsin, dislike atarsın, gidersin, ne yapayım. İlla zorbalamak zorunda değilsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
RamKokusuSeven
Uzman
Hocam, istesem de beğenemem çünkü şaka yok ortada. Zorbalamıyoruz, bu arada yapıcı eleştiri yapıyoruz.Beğenmemiş olmayabilirsin, dislike atarsın, gidersin, ne yapayım. İlla zorbalamak zorunda değilsin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.