Vay, maşallah! Ama gerçi normal sayılabilir; ROM'dan ROM'a değişiklik gösterebilir. Benimki custom ROM olduğu için fazla sistem uygulamasıyla gelmiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam doğrudur ben Samsung kullanıyorum bir sürü de kendi uygulaması var, bu arada 101 GB hafıza kullanılıyor şu an telefonun toplam hafızası 128 GB sanırım bir sonra ki telefon alışımda 256 GB almam lazım ileride yetmeyebilir.Vay, maşallah! Ama gerçi normal sayılabilir; ROM'dan ROM'a değişiklik gösterebilir. Benimki custom ROM olduğu için fazla uygulamayla gelmiyor.
Hangi ROM? Bilelim de, ona göre tedbirli hareket ederiz hocam.

Bence 165 uygulama, kendiniz yüklemeniz pek olası değil. Acaba sistem uygulamalarını da mı dahil ediyorsunuz?8GB'dan 256GB'a geçtiğimden dolayı hayvanlık yapıp 165 tane uygulama yüklemişim. En yakın zamanda çoğundan kurtulacağım.
0xraptoRwave 34
Üstün
- Microsoft Authenticator
- Sofascore
- Mackolik
- Turkcell
- Passo
- Galatasaray SK
- ÜçDörtBeş
- GSPara
- beIN CONNECT
- İstanbulkart
- çApp
- TOD Türkiye
- 1.1.1.1 Cloudflare WARP
- İşler Cepte
- AFAD Afet Acil Arama
AceTeq 2
Üstün
Hangi ROM? Bilelim de, ona göre tedbirli hareket ederiz hocam.![]()
POCO F5 Android 14 HyperOS 1.0.12.0
Guilty Conscience
Üstün
Evet sistem uygulamalarınıda ediyorum. Samsung telefon sorunları ://. Onları çıkarırsam 110 tane falan oluyor sanırım.Hangi ROM? Bilelim de, ona göre tedbirli hareket ederiz hocam.
Bence 165 uygulama, kendiniz yüklemeniz pek olası değil. Acaba sistem uygulamalarını da mı dahil ediyorsunuz?