Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.987 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.676 Bugün 03:57 #1 Hem işine yarayacak insanların görüp kullanması için, hem de fikir alışverişi için, telefonunuzda kullandığınız işlevsel uygulamalar neler? Benim için bunlar: Metadata Remover, Proton VPN, Cloudflare Warp ve Samsung Flow.
Hem işine yarayacak insanların görüp kullanması için, hem de fikir alışverişi için, telefonunuzda kullandığınız işlevsel uygulamalar neler? Benim için bunlar: Metadata Remover, Proton VPN, Cloudflare Warp ve Samsung Flow.
SafakB Yetkin Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 428 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 248 Bugün 05:33 #2 Mullvad VPN, Proton Authenticator, Claude, ChatGPT, Gemini. İlk aklıma gelen bunlar oldu; bunlar dışındakiler klasik sosyal medya vs. gibi uygulamalar. Normal şartlarda Stremio'da listeye girerdi ancak iphone'a geçtikten sonra app store'da göremedim AltStore'da yüklenmiyor bölgeden dolayı maalesef.
Mullvad VPN, Proton Authenticator, Claude, ChatGPT, Gemini. İlk aklıma gelen bunlar oldu; bunlar dışındakiler klasik sosyal medya vs. gibi uygulamalar. Normal şartlarda Stremio'da listeye girerdi ancak iphone'a geçtikten sonra app store'da göremedim AltStore'da yüklenmiyor bölgeden dolayı maalesef.
Elma ısıran Bilgin Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 6.179 Çözümler 20 Beğeniler 4.907 Yer Cupertino Bugün 05:35 #3 Çok film izlerim. Bu yüzden Letterboxd vazgeçilmezimdir.
Superuser do Uzman Prompt Ustası Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 833 Makaleler 4 Çözümler 5 Beğeniler 679 Bugün 05:37 #4 Proton Mail, Proton VPN, Proton Pass, Proton Authenticator, Proton Drive, Claude, Gemini ChatGPT, İşCep, QNB, YouTube, YouTube Music.
Proton Mail, Proton VPN, Proton Pass, Proton Authenticator, Proton Drive, Claude, Gemini ChatGPT, İşCep, QNB, YouTube, YouTube Music.
Gece Bilgin Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.291 Çözümler 19 Beğeniler 1.001 23 dakika önce #5 Suby. Abonelik ve ödemeleri takip ediyorum.