iPhone 16 Pro iOS 26 son beta %75 parlaklık Bluetooth mobil veri ile bu şekilde. Wi-Fi'da ortalama 8 saat civarı.
IMG_8973.webp

3 yıllık 5.000mAh telefon 12 saat ekran süresi alıyor ama benim daha 2 yılı dolmayan 6.000mAh bataryalı M34 6 buçuk saati görüyor.

Oyun yok, sadece sosyal medya.

Eki Görüntüle 184508
Hiç ayar, debloat vs. yapmadıysan normal. Ekran süresi arttırmak için araştırmadığım, bakmadığım ince ayar kalmadı. Ayrıca 7 ay önce garantinin sonuna doğru bataryayı değiştirmiştim.

Batarya ve kamera.

İlk zamanlar batarya iki gün gidiyor, üçüncü günün sabahında şarja takıyordum. Batarya'yı 1 yıl boyunca Pil Koruması açık kullanmama rağmen şuan 1 günü görüyor, birkaç aya bu da olmayacak. Bu kadar aşınma yaşanması hiç normal değil.

Kamera ciddi miktarda donuyor, 2017 model J7 Core'da bile böyle bir donma yok.

Batarya ve kamera.

İlk zamanlar batarya iki gün gidiyor, üçüncü günün sabahında şarja takıyordum. Batarya'yı 1 yıl boyunca Pil Koruması açık kullanmama rağmen şuan 1 günü görüyor, birkaç aya bu da olmayacak. Bu kadar aşınma yaşanması hiç normal değil.

Kamera ciddi miktarda donuyor, 2017 model J7 Core'da bile böyle bir donma yok.
Giriş-Orta seviye Samsung telefonları uzun yıllar düzgün kullanabilmek için baya uğraşmak lazım. Birkaç ayar yaptıktan sonra kamera bende aşırı hızlanmıştı. Pil konusuna gelirsek batarya sağlığı ile alakalı olduğunu düşünüyorsanız shizuku ile kontrol edin.

Son düzenleme: