Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba Arkadaşlar,

Telegram'da ekran paylaşımı açtığım zaman görüntü geliyor lakin karşı tarafa oynatılan videonun sesi gitmiyor. Tüm ses ayarlarına baktım, hepsi aktif ve açık durumda, bunun başka bir yolu mu var? Acaba bilen arkadaşlar lütfen bana yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Metmosby
Normalde programı silmiştim ama yardım etmek için tekrar yükledim kardeşim. Senin için görselli olarak anlatacağım, daha iyi anlayabilmen adına.

İlk olarak Microsoft Store'dan Telegram Desktop'u indir.

Daha sonra bir grup kur ya da aktif olduğun bir grupta, "Ses Aç ve Görüntü" seçeneğine tıkla. Ardından "Ekran Paylaş" deyip devam et.
Bir ekran seç ve kırmızıyla işaretlediğim kısımda, yani "Sistem Sesini Paylaş" seçeneğindeki tiki işaretle. Daha sonra "Ekranı Paylaş" butonuna tıkla. Hepsi bu kadar işte kardeşim.
@Metmosby
Normalde programı silmiştim ama yardım etmek için tekrar yükledim kardeşim. Senin için görselli olarak anlatacağım, daha iyi anlayabilmen adına.

İlk olarak Microsoft Store'dan Telegram Desktop'u indir.

Daha sonra bir grup kur ya da aktif olduğun bir grupta, "Ses Aç ve Görüntü" seçeneğine tıkla. Ardından "Ekran Paylaş" deyip devam et.
Bir ekran seç ve kırmızıyla işaretlediğim kısımda, yani "Sistem Sesini Paylaş" seçeneğindeki tiki işaretle. Daha sonra "Ekranı Paylaş" butonuna tıkla. Hepsi bu kadar işte kardeşim.

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    127,8 KB · Görüntüleme: 380
  • Adsız.pngdasdasdasd.webp
    Adsız.pngdasdasdasd.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 363
  • Adsız.pngdw244.webp
    Adsız.pngdw244.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 338
Çözüm